Agraïment a totes les participants de la Festa Amb Bici

dijous, 26 setembre, 2019

Tot un èxit de participació en les rutes del diumenge 22 de setembre celebrant el dia Sense Cotxes.

Les 6 rutes que eixien des dels barris fins a la plaça de l'Ajuntament, van tindre moltes ciclistes. 

Amb l'èxit d'assistència, confirmem una vegada més que els valencians i valencianes estem encantats de gaudir de la bicicleta. Famílies senceres en la bici amb tot tipus de bicicletes, portant als xiquets i xiquetes en bicicleta de cargo o en la pròpia bici en la cadireta i també molts menors en les seues bicis van acudir a la FESTA AMB BICI

Des de l'Agència Municipal de la Bicicleta volem agrair la seua participació a totes les persones que van acudir a les rutes amb bici, que serien pròximes a 2.000 persones. També volem agrair el suport a tots els col·legis, associacions civils, amistats, etc. que van animar que persones que normalment no usen la bicicleta ho feren el diumenge 22 de setembre i a totes les persones que van treballar perquè les rutes i resta d'activitats es desenvoluparen amb normalitat.

Esperem que les rutes realitzades serviren per a gaudir de la ciutat i perquè més persones s'unisquen a usar la bici amb assiduïtat. Tractem de realitzar els recorreguts per possibles itineraris de connexió entre els barris i el centre de la ciutat.

En el començament de la ruta repartim un pla de la xarxa ciclista amb consells de bicicleta, que esperem siguen útils perquè més persones s'animen a usar la bici assíduament. Pots descarregar-t'ho ací o sol·licitar-nos exemplars si eres una organització que realitzes activitats de foment de la bicicleta.

En arribar a la plaça de l'Ajuntament, es va repartir als participants una bossa-regal per a recordar que A València la Meua Bici Compta!

Gaudirem de l'espectacle “Artistic Cycling Freestyle” Espectacle d'Acrobàcies artístiques amb bicicleta. Lea Schaepe, acròbata:

El ciclisme artístic és una forma de ciclisme competitiu en el qual els/as atletes realitzen exercicis en bicicletes especialitzades d'equip fix en un format similar al ballet o la gimnàstica. A Espanya no és tan conegut com en altres països del nord d'Europa però és una molt bona ocasió per a veure un magnífic espectacle artístic sobre una bicicleta. Lea Schaepe en una artista professional de ciclisme acrobàtic. Nascuda a Berlín, porta ensenyant el seu espectacle d'acrobàcies artístiques per tot el món des de fa anys en espectacles com Night of Freestyle i altres actuacions en solitari.

I com a colofó, el concert Tributo a Queen. By Bike at the opera. Un dia complet.

 

Ir a Inicio