Agraïm la labor de les empreses del sector de la bicicleta #EnBiciContraCOVID19.

dimecres, 8 abril, 2020

Les empreses del sector de la bicicleta estan realitzant una gran labor davant la situació #EnBiciContraCOVID19 

D'una banda, les ciclomissageries segueixen amb el seu treball, repartint paqueteria i mercaderies amb el millor vehicle que es pot utilitzar a la ciutat, la bicicleta, per ser silenciosa, no contaminant i agradable per a qui la utilitza.
A més del treball habitual, també realitzen altres serveis nous en resposta a la situació de confinament. Realitzen compres a persones vulnerables i se les emporten a casa, ens diuen des de @enciclebicimensajeria
Però els xicotets comerços i empreses de lloguer de bicis que estos dies pateixen les restriccions sanitàries i veuen els seus negocis paralitzats, a més de preparar-se per a esta nova situació també volen aportar la seua energia per a ajudar en aquesta situació.
Tres d'elles: @Doyoubike, @Todobici i @Bicipoint ens han comunicat que donaran algunes de les seues bicicletes de lloguer a personal sanitari i un altre personal necessari perquè puguen desplaçar-se al seu treball de manera segura, sostenible i agradable.
D'altra @Chebici ens comunica que en el seu web han pujat informació de com les empreses poden afrontar la situació econòmica.
També @Vicidebici realitzen serveis d'Urgències per a metges, enfermer@s i forces de l'estat. Es recull a peu de carrer, el client no espera a la botiga. A @Bicipolis li ho han sol·licitat bicimessatgeries
En @Todobici també ens indiquen que varen realitzar un gran esforç per a aconseguir màscares de qualitat. Van vendre més de 300 màscares de cotó ecològic per a clients i les seues famílies. Pel tancament de negoci han parat eixa acció.
En @Bicistore ens indiquen que van cedir carpes a l'hospital de la malvarrosa per a test ràpids
@Biciva ens indiquen que ha intentat proposar-se per al repartiment del que faça falta amb bici, però no l'ha aconseguit
@Bicipolis es proposa per a promoure la bicicleta com a mitjà de transport ideal per a aquesta crisi.
@KidRider proposa prova gratuïta de les seues bicis per un dia.
@BromptonJuntionValencia indica que la seua marca ha donat Bicicletes als sanitaris per a desplaçar-se pel Regne Unit
@Bikealao considera que l'exercici físic a l'aire lliure és fonamental i després del confinament estaran preparats per a oferir al públic valencià rutes amb bicicleta a preus rebaixats, a més de preus de lloguers rebaixats per a la gent local.
Moltes empreses ens han comptat la seua situació, si vols comunicar-nos aportacions que des de la teua empresa estàs realitzant, emplena el formulari https://bit.ly/2V7mqSu
Gràcies de nou a totes les aportacions del sector econòmic de la bici enfront del COVID19 #*EnBiciContraCOVID19

Ir a Inicio