S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Zona estacionamiento residentes Russafa - València

Vés enrere Zona estacionamiento residentes Russafa

Tornar

222 veïns de Russafa s’inscriuen per emprar la zona d’estacionament per a residents del barri

• Mercat de Russafa

25/07/2022

222 residents del barri de Russafa han realitzat ja el tràmit per poder emprar la zona d’estacionament reservada per al veïnat, que entra en funcionament el pròxim mes de setembre. El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha explicat que “l’Ajuntament no tanca en estiu i ha realitzat una campanya de correu en tots els domicilis del barri, els mitjans de comunicació estan informant i les xarxes socials municipals porten setmanes anunciant la possibilitat d’avançar la inscripció per tal que aquelles persones que ho desitgen puguen realitzar ja els tràmits”.

 

Les persones que sol·liciten el tràmit han d’estar empadronades en algun dels carrers del barri de Russafa. A més, han d’acreditar ser titulars del permís de circulació o, en el cas de les persones jurídiques o els tenidors d’una assegurança, han de fer constar que són els conductors habituals del vehicle. Igualment, les persones beneficiàries han d’estar al corrent del pagament de taxes, impostos municipals i sancions.

El procediment per obtindre l’autorització es pot fer per mitjà de la seu electrònica, en l’apartat de mobilitat dels tràmits municipals. L'Ajuntament ha creat una pàgina web (http://www.ora-valencia.es/web/barri-de-russafa/)en la qual la ciutadania disposa de tota la informació i dels requisits per a ser beneficiari i donar-se d'alta.

La sol·licitud s’hi pot realitzar en qualsevol moment i tindrà una vigència de dos anys, inclòs l’any en què s’ha sol·licitat i el següent al de la inscripció fins al 31 de desembre.

Amb esta targeta, els residents de Russafa tindran exclusivitat a l’hora d’aparcar en zona verda durant les vint-i-quatre hores i els set dies de la setmana.

Zona verda en Ciutat Vella

D’altra banda, la zona verda de Ciutat Vella s’ha estrenat ja. El Servici de Mobilitat Sostenible ha ampliat en 44 més les places de residents, el que comporta un augment del 38%. A més, s’han senyalitzat 93 noves places de càrrega i descàrrega per a l’ús exclusiu dels residents del dictricte. Les noves places podran ser utilitzades fora de l’horari previst per a activitats logístiques.