S'està cercant, espereu....

Estàs en: ACTUALITAT

Menut Palau-Almudín - València

Vés enrere Menut Palau-Almudín

Tornar

El Palau de la Música presenta “Menut Palau” amb atractives propostes familiars per a Nadal a l’Almodí

Les activitats tindran lloc del 26 al 30 de desembre en el Museu de l’Almodí

• Edició 2019 de Menut Palau

07/12/2020

El Palau de la Música presenta una nova edició del seu cicle “Menut Palau”, amb una sèrie d’atractives propostes familiars per a les festes nadalenques, que tindran lloc a l’Almodí del 26 al 30 de desembre. Unes propostes que inclouen conta-contes al ritme de la música, adaptacions d’obres mestres musicals, música de cinema i sorprenents concertistes adolescents, entre d’altres.

 

Així ho ha anunciat la regidora de Cultura i presidenta del Palau, Gloria Tello, qui ha volgut incidir respecte a esta nova edició del cicle que “Menut Palau és un dels pilars fonamentals de la nostra programació i enguany, més que mai, no volíem deixar d’oferir a la ciutadania les nostres propostes d’oci familiar en Nadal”. En este sentit, Tello ha afirmat que per a este mes de desembre “hem dissenyat i adequat els continguts i els formats dels diversos programes, sempre atents a l’evolució de la pandèmia, observant rigorosament totes les mesures sanitàries perquè les famílies puguen gaudir amb tota seguretat dels diversos continguts, i, a més, mantenint el preu de 6 €”.

D’esta manera, les activitats per a les famílies a l’Almodí este mes de desembre, començaran el dia 26 amb “Ronda que et rondaré” en doble sessió (17.00 i 19.30 hores), i es tracta d’un espectacle basat en un conta-contes senzill i íntim, per als més xicotets, acompanyat amb música de piano i clarinet. L’endemà, dia 27 (12.00 i 18.00 hores), i destinat preferentment a edats de 5 a 9 anys, es podrà assistir a “Les aventures de Till”, protagonitzat per Barcelona Clarinet Players on faran un recorregut musical contat per “Till Eulenspiegel”, l’entremaliat personatge musical de Richard Strauss. El dia 29 de desembre i a partir dels 6 anys (12.00, 17.00 i 19.30 hores) està programat “¿ En serio ?” que serà interpretat per Pau Cháfer Trio&Violincheli Brothers, en el qual es presentaran dos músics adolescents amb les seues desbaratades històries, a ritme de corda i jazz. I conclouran estes activitats familiars a l’edifici gòtic, el dia 30 (12.00 i 18.00) amb el programa “Un po’ di Fellini”, protagonitzat per Spanish Brass, Premi Nacional de Música 2020, interpretant música de cinema per a contar qui va ser Fellini.

Per la seua part, el director del Palau, Vicent Ros, ha volgut destacar que l’auditori valencià “es manté a ple rendiment i, sens dubte, la programació formativa i d’oci que aporta “Menut Palau” per a les famílies, és essencial”.

Cal recordar que entre les mesures de seguretat per a accedir a estos programes, està la presa prèvia de temperatura, la utilització de gel hidroalcohòlic, l’ús obligatori de les mascaretes i la distància interpersonal dels assistents.