Buscando, por favor espere....

Estás en: ACTUALIDAD

0804 Nuevos Nichos Cementerio General - València

Vés enrere 0804 Nuevos Nichos Cementerio General

Volver

Finalitza la construcció de 45 nous nínxols senzills en el Cementeri General

Amb esta ampliació, en l'actualitat hi ha més de 650 unitats d'enterrament disponibles en este cementeri

• Secció 21 del Cementeri General

04/08/2022

La secció 21 del Cementeri General de València ja disposa de 45 nous nínxols senzills una vegada finalitzades les obres que van començar a principis del mes de juny. El regidor de Cementeris i Serveis Funeraris, Alejandro Ramon, ha visitat esta secció 21 per a comprovar el resultat final dels treballs, recentment finalitzats.

 

L'obra ha consistit a construir un bloc, a una cara, al costat del mur perimetral, amb nou unitats d'enterrament simples lineals distribuïdes en cinc altures. Tot això sobre una superfície d'actuació de 35 metres quadrats i seguint el procés constructiu mitjançant mòduls prefabricats utilitzat en els últims anys en els diversos cementeris municipals de la ciutat.

“Com és habitual, tots els anys anem fent una sèrie d'inversions en els cementeris municipals per a incrementar la disponibilitat d'unitats d'enterrament per a la ciutadania”, ha explicat el regidor, qui ha recordat que estan en marxa altres intervencions també anunciades enguany i que permetran ampliar la capacitat dels altres cementeris de la ciutat.

En el cas de la secció 21 del Cementeri General les obres han suposat una inversió final de 49.960,2 euros, IVA inclòs. Amb esta intervenció i la recent construcció de nínxols i columbaris en esta mateixa secció, el Cementeri General disposa en l'actualitat de més de 650 unitats d'enterrament disponibles per a la seua utilització.