Servicios de la web

Hall


Valencia Pl. de l'Ajuntament, 1
46002 València
Tel.: 96 3525478

ESCOLA DE MARES I PARES

TROBADA DE PROFESSIONALS I FAMÍLIES:

Va tindre lloc el dia 26 de Març de 2019, en el Complex Esportiu i Cultural Petxina, on es van reunir Professionals que han impartit classes, Directors i Directores de Centres Escolars, Gabinets d'Orientació, mares, pares i representants de les AMPA, i Associacions que durant estos 25 anys han participat en l'Escola de Mares i Pares.

En este acte es va fer lliurament d'una placa commemorativa en reconeixement a la seua labor a 137 Col·legis, 135 AMPA, 15 Gabinets d'Orientació, 11 Associacions i 41 Professionals, a més de materials divulgatius de l'activitat a les persones assistents.

A continuació, es va donar pas a una Taula Redona presidida per la Regidora de Sanitat i Salut, i també es va comptar amb la participació de la Sra. Beatriz Martín Padura, Directora General de la Fundació d'Ajuda contra la Drogoaddicció (FAD); el Sr. Jordi Pérez i Montiel, Llicenciat en Psicologia. Professor Universitat Jaume I de Castelló; la Sra. Esperanza Rincón Jurado, Directora Pedagògica, Col·legi San José HFI i el Sr. Joan M. Fernández Román, President AMPA IES El Ravatxol.

Finalitzades totes les intervencions es va fer el lliurament de premis a les 15 persones guanyadores del joc per a la prevenció de l'ús inadequat de les TIC “Connectats” organitzat per la FAD.

Enllaç al vídeo.


Directrices de Accesibilidad para el Contenido Web 1.0 del W3C-WAI