COMPARTEIX

  

  

Altaveu LGTBI+
Manifestació orgull LGTBI+

Des de Lambda, col·lectiu LGTBI+ per la diversitat sexual, de gènere i familiar, ens informen que el dia 28 de Juny es celebrarà la manifestació de l’Orgull, que enguany te com a lema “Drets Trans = Drets Humans”.

Començarà a les 20 hores des de l’Albereda (entre el Pont del Real i el Pont de l’Exposició), i enguany no es celebrarà cap mena de festa en acabar la manifestació.

Per a obtindre més informació i veure el manifest complet, us convidem a visitar la web de Lambda.

Altaveu LGTBI+

AGENDA

LGTBI+ símbol

D'ESDEVENIMENTS

HEM ELABORAT UNA LLISTA EN SPOTIFY
PERQUÈ T'ACOMPANYE DURANT AQUEST MES

A VALÈNCIA

WE CALL IT

REIVINDICACIÓ

Enguany hem triat el lema Drets Trans = Drets Humans. Hui, més que mai, es fa imprescindible reivindicar els seus drets. És un deute històric que tant el col·lectiu com tota la societat tenim amb les persones trans. Volem convidar-vos a participar i col·laborar en totes les activitats que tenim previst celebrar durant tot el mes de juny (podreu veure la programació en la web de LAMBDA quan s’acoste la data).

Es celebra per a commemorar l’eliminació de la homosexualitat de la llista de malalties mentals en 1990, i els seus objectius són denunciar qualsevol discriminació contra el col·lectiu LGTBI+ i avançar en matèria de Drets Humans.

CELEBREM LA

IGUALTAT

Hui i sempre. A València celebrem la igualtat, la diversitat i la convivencia, i et convidem a fer-ho amb nosaltres.
Fes les teues fotos de l’Orgull i compartix a les teues xarxes socials amb els hashtags #OrgullDeSer #OrgullDeEstar i fem tots junts que aquest mes es plene de color.

Orgull LGTBI+
Orgull LGTBI+