S'està cercant, espereu....

Objectius - València

Objectius

València ha de ser una destinació turística reconeguda internacionalment pel seu estil de vida, la seua història, les seues tradicions i les seues avantguardes, amb un model turístic col·laboratiu, sostenible, rendible i segur. Un lloc únic per a descobrir, gaudir, aprendre i fer negocis, capaç de satisfer les necessitats i aspiracions de turistes i professionals molt exigents. Esta visió se sustenta en els objectius de promocionar l’activitat turística d’interés i d’àmbit local així com la dinamització de la societat valenciana. A més, és prioritari potenciar i reforçar el turisme com un dels motors de l’economia valenciana, així com impulsar la internacionalització de la ciutat i la seua aportació a l’economia valenciana. Com a finalitat última, es tracta d’afermar València com a destinació sostenible, inclusiva i amb qualitat de vida, on desenvolupar una activitat rendible i segura i en la qual l’excel·lència, l’hospitalitat i el talent, al costat de l’autenticitat, la creativitat i el disseny, la consoliden com a espai intel·ligent al servici del turista, del ciutadà i de les seues empreses.

La implementació d’un model de governança col·laborativa, amb estructures de participació i gestió estables, equips qualificats, tecnologies pioneres, intel·ligència i coneixement amb la finalitat de servir la ciutadania, el turista i l’empresariat és la nostra missió.

Els valors en la consecució dels fins ens porten a perseguir l’excel·lència en l’actuació de servici públic. Els nostres valors són qualitat, eficiència, col·laboració, sostenibilitat, participació, internacionalització, responsabilitat social, treball en equip i innovació.