S'està cercant, espereu....

Premis - València

Premis

II Premi de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible atorgat per la Generalitat Valenciana a la conversió en zona de vianants de la Plaça de la Reina. (Setembre 2022).

III Premi de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible atorgat per la Generalitat Valenciana a la conversió en zona de vianants dels entorns escolars. (Setembre 2021).

I Premi de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible atorgat per la Generalitat Valenciana a la conversió en zona de vianants de la Plaça de l'Ajuntament. (Setembre 2020).

Premi “Ciutats que caminen” atorgat per la Xarxa de Ciutats que Caminen degut a les conversions en zona de vianants de la Plaça de l'Ajuntament i Plaça de la Reina. (Març 2020).

I Premi de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible atorgat per la Generalitat Valenciana a la nova Ordenança de Mobilitat. (Setembre 2019).

Millor Infraestructura Ciclista per la Xarxa de Ciutats per la Bicicleta. (Març 2019).

III Premi de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible atorgat per la Generalitat Valenciana a la reordenació de Ciutat Vella. (Setembre 2018).

Premi en la XV edició Premis Ciutat Sostenible de la Fundació Fòrum Ambiental. (Juny 2017).
III Premi de la Setmana Espanyola de la Mobilitat Sostenible atorgat pel Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient a l’Anell Ciclista. (Octubre 2017).

I Premi de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible atorgat per la Generalitat Valenciana a l'Anell Ciclista. (Setembre 2017).

European Mobility Week Award 2016: Ajuntament de València classificat entre els 10 finalistes. (Octubre 2016).

II Premi de la Setmana Espanyola de la Mobilitat Sostenible atorgat pel Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient a la conversió de l’entorn de les Torres de Serrans, Plaça del Mercat i Llotja en zona de vianants. (Octubre 2016).

II Premi de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible atorgat per la Generalitat Valenciana a la conversió de l’entorn de les Torres de Serrans, Plaça del Mercat i Llotja en zona de vianants. (Setembre 2016).