S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L’Ajuntament inicia les obres per a la creació d’una zona de socialització canina al carrer d'Albocàsser, en Benimaclet

La intervenció inclourà també la instal·lació de jocs biosaludables i bancs, i la millora de la vegetació

• Nova zona de socialització de gossos es situarà al jardí situat entre els carrers d'Albocàsser i Viver, del Barri de Benimaclet

17/10/2022

La regidoria d'Ecologia Urbana ha començat les obres per a la creació d'una nova zona de socialització canina al barri de Benimaclet, concretament aprofitant la remodelació de la zona verda del carrer Albocàsser. “Es tracta d'una de les peticions veïnals més habituals i que en este cas va formar part del procés de pressuposts participatius. Per tant, donem resposta a les inquietuds ciutadanes amb este projecte de remodelació de la zona verda”, explica el vicealcalde Sergi Campillo, titular de l'àrea d'Ecologia Urbana.

 

El projecte d'actuació en la zona verda que està en l'encreuament dels carrers Albocàsser i Viver i al costat del col·legi CEIP Carles Salvador, s’ha adjudicat a l’empresa Apret Ambient SL per un total de 76.109 euros i un termini d'execució de 45 dies. En total l'àmbit d'esta remodelació que inclou una nova zona per a gossos és de 805,45 m².
“El projecte sorgix del procés de participació ciutadana DecidimVLC a fi de crear espais urbans funcionals, apropiats i adequats a la diversitat dels seus usuaris, aportant d'esta manera, una millora en la convivència d’estos, ja que actualment el jardí ja era usat per molts usuaris amb gossos”, assenyala el vicealcalde Sergi Campillo.
L'actuació consistix en la creació d'una zona de socialització de gossos en el que hui dia constituix una zona enjardinada del parc enclavat en l'encreuament dels carrers Viver amb Albocàsser. “La intervenció inclourà, a més, la instal·lació de jocs biosaludables i bancs que complisquen la normativa vigent en matèria d’accessibilitat. A més aprofitant els treballs, amb mitjans propis de la regidoria s’intervindrà en la millora general de la vegetació”, ha afegit Campillo.
“L'objectiu és, com van demandar les veïnes i veïnes de Benimaclet, fer més funcional esta zona verda. Per tant, en poques setmanes podran gaudir d'un espai més polivalent i amb millores notables quant a equipaments públics”, considera el regidor d'Ecologia Urbana.

Recursos multimèdia

Campillo Zona socialització canina carrer d'Albocàsser