S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Els barris de Sant Marcel·lí i Sant Isidre acullen la tradicional ‘Volta a Peu’ este diumenge

• Recorregut de la Volta a Peu de Sant Marcel·lí i Sant Isidre

22/09/2023

  • Forma part del calendari de carreres populars de 2023 i es desenvoluparà en un circuit de 6.300 metres
  • El muntatge de la zona d'eixida i meta implicarà talls al trànsit des de les 6:00 hores en l'avinguda Tres Creus

La Fundació Esportiva Municipal, juntament amb les associacions veïnals de Sant Marcel·lí i Sant Isidre, ha organitzat, com a part del calendari de carreres populars de 2023, la ‘45a Volta a Peu als barris de Sant Marcel·lí i Sant Isidre’, que se celebrarà este diumenge 24 de setembre, de 09:00 a 10:20 hores. Esta prova, la setena puntuable del 18é Circuit de Carreres Caixa Popular Ciutat de València, es realitzarà en diferents categories i a benefici d'ASPAYM (Associació de persones amb lesió medul·lar i altres discapacitats físiques de la Comunitat Valenciana).

El recorregut, de 6.300 metres, s’iniciarà a l’avinguda de Tres Creus, enfront del pàrquing del Cementeri General, en direcció cap a Sant Marcel·lí per Doctor Tomás Sala i Sant Vicent Màrtir fins arribar al carrer de l’Arquebisbe Olaechea. Continuarà pel carrer de Salvador Perlés fins al carrer de Pius IX, per la rampa que creua les vies ferroviàries fins arribar a la rotonda pròxima al Tanatori Municipal. Després, els i les corredores creuaran les vies i accediran a la prolongació del carrer de Pius IX en direcció cap al Cementeri General. En arribar a la rotonda de la plaça Santo Domingo de Guzmán, continuaran per l’avinguda de Tres Creus fins a Camí Nou de Picanya (en direcció contrària a la del trànsit motoritzat), després pel carrer de l’Arquitecte Segura de Lago, Campos Crespo i en direcció contrària a la del trànsit motoritzat fins a l’avinguda de Tres Creus. La meta està situada a l’aparcament del Cementeri General.

Afeccions al trànsit, a l’estacionament i al transport públic

El muntatge de la zona d’eixida i meta implicarà talls al trànsit des de les 6:00 hores a l’avinguda de Tres Creus (tram entre Campos Crespo i Gaspar Aguilar) sentit Sant Vicent Màrtir. La resta de talls del recorregut estan previstos a partir de les 8:45 hores.

D’altra banda, estarà prohibit estacionar en la totalitat de l’interior de l’aparcament del Cementeri Municipal des de demà, dissabte 23, a les 14:00 hores fins el diumenge 24 a les 14:00 hores.

Tampoc es permetrà al carrer de l’Arquitecte Segura de Lago (entre els números 1 al 7, del 22 al 30 i del 25 fins a Campos Crespo) ni al carrer de Salvador Perlés, entre Sant Vicent i el carrer de Soria, des del dissabte a les 22:00 fins al diumenge a les 11:00 hores.

Pel que fa a l’EMT, les persones usuàries poden consultar tota la informació respecte als desviaments de les línies 9, 10, 18, 27, 72, 73 i 99, que es produiran de 8 a 12:30 hores, en la secció d’Última Hora del web, de l’App i en xarxes socials de la pròpia EMT València.