Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L’Ajuntament contracta el servici de seguretat dels centres d’animals de Benimàmet i Natzaret, que tindran vigilància tot l’any

Glòria Tello: "continuem la línia encetada el 2017 quan vam substituir les càmeres falses instal·lades per l'anterior govern per un sistema real de videovigilància"

• El servici de vigilància serà de 20 hores a 8 hores del dia següent els 365 dies de l’any

27/10/2021

L’Ajuntament ha contractat el servici de vigilància i seguretat dels dos centres d’animals municipals, el d'acollida d'animals domèstics (gossos i gats) de Benimàmet, situat al Camí Nou de Paterna, i el d'acolliment d'animals exòtics i avifauna de Natzaret, situat a carrer Jarafuel de València, per un import de 301.649,99 euros. La regidora de Benestar Animal, Glòria Tello, ha explicat que a tots dos centres, l'horari en què es prestarà el servici de vigilància i seguretat serà de 20 hores a 8 hores del dia següent els 365 dies de l’any. El servici serà amb un vigilant en la modalitat presencial a cadascun dels centres, durant les esmentades 12 hores al dia.

 

Glòria Tello ha explicat que este contracte “és especialment important en el centre d’Avifauna de Natzaret, on per les característiques dels animals que hi resideixen es produeixen cada cert temps intents de robatori” i ha afegit que “ací és on la policia porta les galls de lluita que decomissa quan hi ha una lluita clandestina i, de vegades, les persones que els utilitzaven amb estos fins il·legals intenten vandalitzar el centre per a recuperar-los”.

Així, “l’actual Regidoria de Benestar Animal del govern de Joan Ribó continua la línia encetada el 2017 quan va substituir les càmeres falses instal·lades per l'anterior govern per un sistema real de videovigilància que ha permés durant este temps garantir millor la protecció d'estes instal·lacions”, ha apuntat la regidora Glòria Tello.

“La protecció dels animals i del centre que els acull és una prioritat per a nosaltres, i per això el complementar la seguretat del recinte i dels animals amb vigilància presencial d’un professional és important. Açò ajudarà de manera definitiva a combatre els actes vandàlics”, ha explicat la regidora de Benestar Animal, Glòria Tello. A més, el centre de Benimàmet també es beneficiarà a partir d’ara d’un servici de vigilància i seguretat presencial.