Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Urbanisme recull les propostes de millora per a Poble Nou plantejades per la seua associació veïnal

Borja Sanjuán aposta per millorar la connexió i accessibilitat entre Poble Nou i la resta de València

• Poble Nou

17/07/2021

El regidor d'Hisenda, Borja Sanjuán, ha mantingut una reunió esta setmana amb representants de l'Associació de Veïns de Poble Nou per a escoltar les seues reivindicacions i explicar-los les possibles millores per al poble.

Els veïns han destacat la seua preocupació per diverses qüestions com l’accessibilitat i la mobilitat, en la qual es troba la irregularitat de les voreres i passos per a vianants. També reivindiquen poder disposar d’espais dotacionals i espais lliures per al veïnat així com l’execució del jardí aprovat als pressupostos participatius.

Des de la delegació s’estudiaran les possibilitats de millora per a les necessitats i reivindicacions que han demanat els veïns i veïnes. Dins d’este marc trobem la futura reordenació i estudi d’integració paisatgística de la ronda nord, per a resoldre els problemes d’accessibilitat i la connexió entre Poble Nou i València mitjançant una millora dels accessos.

Sanjuán ha expressat que “ens comprometem com a Ajuntament a millorar la connexió entre Poble Nou i la resta de la ciutat, a través dels camins que connecten la ciutat amb l’horta i que estan dins del marc de la revisió de l’estudi de integració paisatgístic que anem a fer de tota la Ronda Nord i del Bulevard Sud de la ciutat”.

Unes altres qüestions han sigut la millora i manteniment de les voreres i espais públics i la consideració d’alternatives d’aparcament en l’entorn de l’Ajuntament i el consultori. “Volem també millorar l’accessibilitat de l’entorn de les voreres de la ciutat, per tat que especialment les persones con mobilitat reduïda es puguen moure amb tranquil·litat per este poble de València” ha afegit el regidor, Borja Sanjuán.

Recursos multimèdia

Borja Sanjuán