S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L’Ajuntament prepara un dispositiu per a regular el trànsit i l’estacionament amb motiu de la celebració del III Triatló Platja Malva-rosa

La prova es realitzarà este diumenge 4 de juny

• Itinerari de la prova ciclista del triatló

01/06/2023

Este diumenge, 4 de juny, se celebra als Poblats Marítims el III Triatló València-Platja Malva-Rosa, que consistirà en la realització d’una prova combinada de carrera, ciclisme i natació. Per este motiu, l’Ajuntament prepara un dispositiu per a regular el trànsit i l’estacionament des d’este divendres, dia 2 de juny.
 

El III Triatló València-Platja Malva-Rosa, organitzat per el Club de Triatló Corre-Cuita, consistirà en la realització d’un triatló de distància sprint (750 metres de natació, 20 km de ciclisme i 5 km de carrera a peu) entre les 08:15 i les 13:30 hores. De les tres modalitats, la carrera a peu es realitzarà pel Passeig de Neptú mentre que la prova de ciclisme serà l’única que suposarà talls al trànsit motoritzat entre les 07:30 i les 12:30 hores aproximadament.

Així, des de divendres 2 a les 22 hores fins a diumenge 4 de juny a les 16 hores, estarà prohibit estacionar en els dos sentits de Josep Ballester Gozalvo (inclòs el pàrquing de terra) des de Vicent la Roda fins a la rotonda d’Isabel de Villena.

Igualment, des de dissabte 3 de juny a les 22 hores fins a diumenge 4 de juny a les 14 hores, es prohibirà l’estacionament al carrer d’Isabel de Villena (entre Arnau de Vilanova i Vicent la Roda), Mendizábal (entre Isabel de Villena i Enginyer Fausto Elio), Vicent la Roda (entre Isabel de Villena i Josep Ballester Gozalvo), avinguda dels Tarongers sentit Alboraia (entre les rotondes dels cactus i del mirador) i Fausto Elio (entre Sant Rafael i Vicent la Roda).

A més, la carrera ciclista, prevista per a diumenge 4 de juny, s’iniciarà al box situat al carrer de Josep Ballester Gozalvo i recorrerà els carrers d’Isabel de Villena, Arnau de Vilanova, l’Enginyer Fausto Elio, avinguda dels Tarongers, rotonda del mirador, Ronda Nord, camí de Farinós i carrer de Mendizábal. Els participants faran este recorregut tres vegades. 

Noves rutes de l’EMT

Així mateix, i amb motiu de la celebració del Triatló, l’EMT ha planificat noves rutes entre les 8:00 i les 13:30 hores per aproximar a les persones usuàries el màxim possible a la seua destinació. Tota la informació dels nous itineraris està disponible en la secció “Última Hora” del web de l’EMT, en l’App i en xarxes socials.

La ciutadania podrà utilitzar les línies 19, 31, 32, 40, 71, 92, 93, 98 i 99 per arribar a la zona d’eixida i meta de la prova.