Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L’Ajuntament prepara un dispositiu de trànsit amb motiu de la manifestació del dia de l’orgull

Des de divendres 24 a les 22 hores fins dissabte 25 a les 20 hores no es podrà estacionar en el passeig de l'Albereda, entre el pont del Real i el de les Flors

• Mapa del recorregut de la manifestació

23/06/2022

L’Ajuntament ha previst un dispositiu de trànsit amb motiu de la manifestació del dia de l’orgull, que circularà pels carrers de València dissabte 25 de juny. Així, des de divendres 24, a les 22 hores, fins dissabte 25, a les 20 hores, no es podrà estacionar en el passeig de l’Albereda entre el pont del Real i el pont de l’Exposició.

 

La manifestació circularà per l’Albereda, pont de l'Exposició, carrer del Justícia, plaça de la Porta de la Mar, Colón i Xàtiva per accedir a la plaça de l’Ajuntament per l’avinguda del Marqués de Sotelo, vies que romandran tallades al trànsit durant el recorregut. Igualment, per garantir la seguretat dels participants i permetre la circulació de vehicles pel centre de la ciutat, s'invertirà el sentit del trànsit motoritzat del carrer de Pascual i Genís per permetre l’eixida cap al carrer de les Barques des de Correus i Pérez Pujol. Igualment, mentre el passeig de l’Albereda romanga tallat, es desviarà el trànsit des de General Elío a Sant Pius V.