S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Visit València llança una campanya per a promocionar la targeta València On en els barris

Emiliano García: “Esta iniciativa permet als veïns i veïnes gaudir d'avantatges i descomptes que tradicionalment es dirigixen als que ens visiten”

• La targeta València On és una app gratuïta a través de la qual comerços de tota la província oferixen descomptes en una àmplia gamma d'activitats i experiències

07/09/2022

L'Ajuntament de València, a través de Visit València, i València Turisme de la Diputació ha llançat una campanya que recorre els barris de la ciutat per a informar els veïns i veïnes dels avantatges i descomptes de la Targeta València On, una app gratuïta a través de la qual comerços de tota la província oferixen una àmplia gamma d'activitats i experiències. L'objectiu d'esta iniciativa, tal com ha avançat el regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano García, és informar sobre els avantatges i descomptes que inclou esta targeta gratuïta que pretén incentivar el consum de l'oferta turística de la ciutat i la província entre els veïns i veïnes.

 

La campanya de promoció ha arrancat este matí en el Mercat del Cabanyal després de la visita del regidor de Turisme a l'estand informatiu acompanyat del director de Visit València, Antonio Bernabé. García ha destacat que esta iniciativa “permet als residents gaudir d'avantatges i descomptes que tradicionalment es dirigixen als visitants perquè descobrisquen i coneguen el més autèntic i autòcton de cadascun dels nostres barris. És una bona oportunitat per a conéixer la ciutat en profunditat, i al seu torn gaudir de tot allò que tenim en el nostre entorn més pròxim. Així mateix, suposa una plataforma gratuïta de visibilitat per als comerços locals i els establiments de la nostra ciutat, que els permet estendre les seues propostes i experiències a nous públics”.

El regidor ha animat als valencians i valencianes a “descarregar-se esta targeta i aprofitar les condicions avantatjoses per a redescobrir cadascun dels seus barris. Encara podem estirar la temporada d'estiu i aprofitar tot el que ens oferix València a nivell cultural, gastronòmic o esportiu”.

L'estand informatiu recorrerà diferents barris perquè els veïns i veïnes puguen descarregar l'app i rebre informació, no sols sobre el funcionament sinó també de l'oferta que poden trobar tant en els seus barris com en altres punts de la ciutat i la província. L'estand se situarà el 6 de setembre en Benimaclet, el 7 de setembre en La Saidïa, el 8 de setembre en Patraix i el 9 de setembre en la plaça del Mercat.

La Targeta València On és una APP gratuïta que està disponible tant per a Android com per a IOS i a la qual s'han sumat un total de 165 establiments, 98 de la ciutat de la València i 67 en municipis com Ademús, Benaixeve, Bocairent, Carcaixent, Xelva, Cofrents, Cullera, Gandia, Montroi, Requena, Utiel o Sueca. En total, establiments de 30 municipis formen part d'esta iniciativa.

Entre les propostes que es poden trobar destaquen activitats nàutiques com baptismes de busseig o experiències nàutiques amb velers i motos d'aigua; visites guiades per barris, pobles i cellers; visites a museus; activitats de turisme actiu com ràfting; allotjaments; compres de productes tradicionals com ventalls, artesania o producte gastronòmic; entrades de teatres; lloguer de bicicletes; experiències gastronòmiques o spas, entre molts altres.

Més informació: https://www.tarjetavalenciaon.com/