S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L’Ajuntament convoca les subvencions als projectes de les entitats juvenils de València

• El termini de sol·licitud de les ajudes finalitza el pròxim 13 d’octubre

26/09/2022

La Regidoria de Joventut ha obert el termini de sol·licitud per a la concessió de les subvencions als projectes dirigits al foment de l’associacionisme juvenil i l’empoderament de la joventut de la ciutat. La Regidoria destinarà 100.000 euros a este programa i el termini de sol·licitud de les ajudes finalitza el pròxim 13 d’octubre.

 

Podran concórrer a la convocatòria les federacions i associacions juvenils amb implantació en la ciutat que siguen membres del Consell de la Joventut de València, les entitats inscrites al cens d’associacions juvenils de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) de la Generalitat i les entitats ciutadanes inscrites al registre municipal de València i que tinguen per objecte la promoció i l’empoderament del jovent. Totes les entitats han de tindre implantació o seu en la ciutat de València.

Els projectes subvencionables han de desenvolupar algun dels objectius estratègics del Pla de la Joventut de València 2019-2023, entre els quals hi ha l’assoliment d’una joventut emancipada, mitjançant la realització de projectes sobre formació, ocupació i habitatge; la consecució d’una joventut compromesa, per mitjà d’itineraris cívics, mediambientals, socials o inclusius; el foment de la joventut activa, amb activitats culturals i esportives; i la territorialització dels servicis, amb polítiques públiques municipals transversals. Les subvencions tindran per objecte el finançament de les despeses de gestió, estructura i organització derivades de la realització de les activitats del projecte presentat.

La línia de subvencions arriba als 100.000 euros tot i que cada projecte tindrà una dotació màxima de 6.000 euros. Quan dos o més associacions concórreguen a la convocatòria per a la realització d'un projecte en comú, la dotació màxima per al projecte objecte de subvenció no excedirà de 14.000 euros.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el pròxim 13 d’octubre i les peticions s’han de presentar mitjançant la seu electrònica municipal. Per a més informació i per descarregar el formulari, consulteu la pàgina web https://bit.ly/3dMHtHy.