S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

S’obri el termini per optar a les subvencions municipals destinades als projectes innovadors que lluiten contra el canvi climàtic

La convocatòria d’ajudes, que compta amb un pressupost d’un milió d’euros, s’ha publicat hui al BOP

• L'import màxim de l'ajuda serà de 100.000 euros per projecte

23/03/2023

El termini per optar a les subvencions que l’Ajuntament destina als projectes d’innovació per combatre el canvi climàtic s’obri demà i romandrà obert durant un mes. Estes ajudesmunicipals per al desenvolupament de projectes d’innovació orientats a la Missió Climàtica València 2030 compten amb una partida pressupostària d’un milió d’euros. Les bases per participar en esta convocatòria s’han publicat hui al Butlletí Oficial de la Província (BOP).
 

Segon estes bases, que es troben a la Seu Electrònica de l’Ajuntament, “l’objecte de les esmentades ajudes és donar suport a la realització d’idees, productes, servicis, iniciatives i projectes innovadors procedents de qualsevol àmbit, sector, activitat, font de coneixement, tecnologia, hèlice de l’ecosistema d’innovació o aliança formada entre estes, que aporten una solució nova per al mercat i la societat i que puguen demostrar-ne l’impacte potencial en la Missio Climàtica València 2030, i amb això, l’impacte en la millora de la vida de les persones a la ciutat de València”.

Pel que fa a l'import total destinat a atendre les subvencions, ascendeix a un total d'1.000.000 euros. I l'import màxim de l'ajuda a concedir, serà de 100.000 euros per projecte. A més, per a garantir als projectes seleccionats el desenvolupament dels seus objectius i la posada en marxa i funcionament de les seues idees de negoci, es realitzarà un pagament anticipat pel 75 % de l’import de la concessió una vegada aprovada la resolució de concessió, i el pagament del 25% restant es realitzarà després que s’haja presentat i aprovat la justificació total del projecte subvencionat.

L’Ajuntament va aprovar esta convocatòria de subvencions en Junta de Govern el passat mes de febrer i poden sol·licitar-les les persones físiques (donades d'alta en el Règim Especial d'Autònoms de la Seguretat Social, mútues o similars), les persones jurídiques que actuen com a empresaris o professionals, entitats sense ànim de lucre, fundacions i ONG; les universitats o acadèmies, instituts tecnològics i centres d'investigació; i les societats públiques i les entitats vinculades o dependents de les administracions públiques.