S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Sanitas col·laborarà amb l'Ajuntament en el marc de la Capitalitat Verda Europea 2024

• L'alcaldessa s'ha reunit amb la directora de Sostenibilitat de Sanitas

21/11/2023

  • L’alcaldessa de València, María José Catalá, es reuneix con la directora de Sostenibilitat i Relacions Institucionals de Sanitas, Catherine Cummings
  • L’Ajuntament i Sanitas col·laboraran per repoblar la zona cremada a causa dels incendis a la zona de la Devesa del Saler

L'alcaldessa de València, María José Catalá, ha anunciat que Sanitas col·laborarà amb l’Ajuntament en un projecte conjunt per abordar accions de sostenibilitat i reforestació de la ciutat en el marc de la Capitalitat Verda Europea 2024

Catalá s'ha reunit este matí amb la directora de Sostenibilitat i Relacions Institucionals de Sanitas, Catherine Cumming, per a conéixer de prop el projecte Healthy Cities, que actualment treballa en la construcció de ciutats més saludables a través de la creació de zones verdes urbanes.

Com a primer pas, Sanitas plantarà enguany prop de 200 arbres a la ciutat de València, a més d'en altres ciutats com Màlaga, Madrid o Saragossa. Per a això, Healthy Cities dona anualment una sèrie d'arbres o bé col·labora en projectes de regeneració natural.

A més, en 2024, en el marc de la Capitalitat Verda Europea, l'Ajuntament de València treballarà juntament amb Sanitas en un projecte per a repoblar la zona cremada pels recents incendis de la Devesa del Saler.

“Es tracta d'una gran notícia que puguem emprar la col·laboració publicoprivada per a reforestar el gran pulmó verd de la ciutat”, ha explicat l'alcaldessa, qui ha assegurat que “este serà el primer de molts projectes que es duran a terme en el marc de la Capitalitat Verda Europea.

Capitalitat Verda Europea 2024

“La Capitalitat Verda transformarà l'ADN de la ciutat en matèria de sostenibilitat i medi ambient i necessitem la implicació de tot el teixit econòmic i social per dur a terme accions l'any vinent que es noten als barris i que il·lusionen els veïns”, ha explicat l'alcaldessa.

L'alcaldessa ha recordat que l'Ajuntament està treballant intensament a aconseguir que la Capitalitat Verda Europea, que tindrà lloc l'any vinent, arribe a tots els barris de la ciutat, amb activitats per a totes les edats i en tots els àmbits.

“Estem planificant accions, com esta que anunciem hui, per transformar València i perquè els veïns el puguen percebre i gaudir més enllà de 2024”, ha assegurat. En este sentit, durant l'any vinent es potenciaran les accions vinculades amb joventut, majors, esports, infància i família, i la col·laboració publicoprivada, com en el cas de Sanitas.