Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L’alcalde assegura que “València es troba entre les ciutats que escolten a la infància i pren decisions polítiques en benefici de tota la ciutadania”

Joan Ribó ha rebut hui a Francesco Tonucci, qui ha ressaltat “l’evolució de la ciutat en detriment dels cotxes i a favor de les persones”

• Entorn segur al voltant del CEIP Max Aub

22/10/2021

L’alcalde, Joan Ribó, ha rebut hui el pensador, psicopedagog i dibuixant italià, Francesco Tonucci, qui ha ressaltat "l’evolució de la ciutat de València en detriment dels cotxes i a favor de les persones”. Durant esta trobada amb l’impulsor de la xarxa de la ciutat dels xiquets, de la que València forma part, l’alcalde ha assegurat que “València es troba entre estes localitats que escolten a la infància per prendre decisions polítiques en benefici de tota la ciutadania”.

 

L'alcalde de València, que ha estat acompanyat de la regidora d’Educació, Maite Ibáñez, i el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha recordat diferents iniciatives posades en marxa en la ciutat amb el fi d’atendre les necessitats dels xiquets i les xiquetes, com els entorns escolars segurs o la recuperació de l’espai públic per a la ciutadania. En este sentit, ha indicat, “que en tomar decisions pensades en el benefici dels menuts, es beneficia tota la ciutadania”.

Per la seua banda, el psicopedagog Franscesco Tonucci, que ha agraït “el paper que ha desenvolupat València en l’esmentada xarxa”, ha manifestat que "si escoltem als xiquets i a les xiquetes cal reduir el poder dels cotxes, que són l’objecte preferit de les persones adultes”.

“Un alcalde ha d’elegir si està amb la gent menuda perquè això no vol dir que és estar contra els adults sinó afavorir-los”, ha celebrat Tonucci.

Recursos multimèdia

Veure àlbum complet en Flickr

Joan Ribó
Francesco Tonucci