Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València registra la major inversió autoritzada de la seua història a 31 d'octubre

Borja Sanjuán destaca “l'esforç inversor de l'Ajuntament en un any clau per a la recuperació dels efectes de la pandèmia a la ciutat”

• El Consistori ha autoritzat 126,26 millones de euros d'inversions

05/11/2021

L'Ajuntament de València ha autoritzat a 31 de setembre un total de 126,26 milions d'euros en inversions, “una xifra que no s'havia aconseguit mai en este moment de l'any”. El volum d'inversions autoritzades supera en sis milions el nivell registrat en 2020, quan es va establir l'anterior rècord d'inversions autoritzades a 31 d'octubre, i multiplica per dos les dades del mateix mes en 2015.

 

!Els 126,26 milions d'euros autoritzats fins hui suposen, a més, una fita històrica en els comptes de l'Ajuntament de València, ja que només fins al mes d'octubre s'han autoritzat més del doble d'inversions que les registrades, per exemple, per a tot l'exercici de 2013, quan es van consignar un total anual de 58,48 milions d'euros”, ha explicat el regidor d’Hisenda, Borja Sanjuán.

El regidor ha destacat “l'alt volum d'inversió aconseguit a 31 d'octubre amb xifres rècord en el consistori en un any clau per a la recuperació dels efectes de la pandèmia” i ha manifestat “que tindran continuïtat en els pressupostos de 2022, uns comptes que superaran, per primera vegada, els 1.000 milions d'euros”.

”A 31 d'octubre hem autoritzat ja 126,26 milions d'euros en execució d'inversions, la qual cosa suposa la xifra més alta de la història en este mes de l'Ajuntament de València. En este any de la covid, este Ajuntament és exemple per haver fet un pressupost expansiu i per estar donant no solament més ajudes que ningú sinó també més volum d'inversió per a poder reactivar l'economia de la ciutat”, ha indicat Sanjuán.