S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Esports adjudica l'equipament per al nou poliesportiu de Nou Moles

Javier Mateo: “Amb el contracte garantim que, quan la Conselleria entregue l'edifici, puguem posar en marxa les instal·lacions en el menor temps possible”

• Polesportiu de Nou Moles

01/12/2022

L'Ajuntament de València adjudicarà en la pròxima Junta de Govern Local l'equipament del futur pavelló de Nou Moles per un import de 397.065 euros. El nou contracte de la Regidoria d'Esports permetrà adequar les instal·lacions per a la pràctica esportiva després que la Conselleria d'Esports entregue l'immoble al consistori una vegada finalitzades les obres de construcció. Esta adjudicació, ha indicat el regidor d'Esports, Javier Mateo, se suma al contracte que ja va llançar l'ajuntament per al subministrament i la instal·lació de paviments esportius i el marcatge de les pistes.
 

“Amb esta adjudicació, fem un pas decisiu perquè, una vegada la Conselleria d'Esports entregue l'edifici, puguem adequar immediatament les instal·lacions per a la pràctica esportiva i posar-les en funcionament en el menor temps possible com reclamen els veïns i veïnes de Nou Moles”, ha destacat Mateo.

Dels lots que contempla el nou contracte, s'han adjudicat els corresponents al pavelló per un import de 123.188 euros, als vestuaris i lavabos per 168.190 euros i a la sala de musculació, que tindrà una inversió de 105.687 euros. Tots els contractes tindran una garantia de quatre mesos.

El nou poliesportiu de Nou Moles comptarà amb una pista principal amb capacitat de 1.610 espectadors, 1.368 en graderies fixes i altres 224 en graderies retràctils. Esta pista tindrà capacitat per a albergar la pràctica d'handbol, futbol-sala, hoquei sala, bàsquet i voleibol. Les instal·lacions inclouran dos piscines, una de waterpolo que permetrà acollir campionats del món i una altra coberta per a la pràctica educativa de la natació. Així mateix, disposarà de sales de fitness i musculació, vestuaris i magatzems.