S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

La Policia Local ha atés més d'un centener de persones afectades per les baixes temperatures

Aarón Cano: “La situació és molt greu en tots els barris de la ciutat. Hem de treballar, com sempre fem, sobre tots els escenaris possibles”

• La Policía Local ha atendido a 104 personas afectadas por el frío desde el pasado 5 de enero

13/01/2021

“La Policia Local ha atés 104 persones afectades pel fred des del passat 5 de gener. A més, la situació generada per la pandèmia és molt greu en tots els barris de la ciutat. I les pròximes setmanes seran molt difícils”. Amb estes paraules, el regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, ha alertat a tots els comissaris principals de les huit unitats de districte de la ciutat, davant els quals ha incidit que “l'objectiu d'est cos és revertir la situació, evitar l'expansió del coronavirus vaja a més, i complir estrictament les mesures que estan en vigor des del passat 7 de gener, perquè complint-les podem evitar que la situació empitjore”.

 

Després d'una reunió de la Junta de Comandaments, convocada en la Central Central de la Policia Local pel comissari principal cap, José Vicente Herrera, el regidor ha reiterat “la complexitat de la situació actual, per la incidència de la pandèmia a la ciutat i per les temperatures especialment baixes en els últims dies”.

En esta trobada, Aarón Cano ha repassat la incidència de la covid-19 en cada barri i districte de la ciutat, i ha explicat que “la Policia ha de preveure tots els escenaris i contemplar totes les opcions”. L'edil també ha agraït el treball de tota la plantilla i ha subratllat el quefer de la Unitat de Convivència i Seguretat (UCOS), que ha reforçat durant estos dies el treball de la patrulla X-4 especialitzada en l'atenció a persones vulnerables.

“El govern local és especialment sensible amb aquelles persones que es troben en una situació difícil, i no deixarem a ningú arrere en el pitjor any de les nostres vides”, ha conclòs l'edil.