S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València Activa acosta els seus programes als barris amb les fires ‘Places per l’Ocupació’

La primera se celebrarà el dissabte 4 de març de 10 a 14 hores a la plaça de Roma, al barri de Nou Moles

• Cartell de la fira

26/02/2023

València Activa ha organitzat un nou cicle de ‘Places per L’Ocupació’, les fires d’ocupació, formació, emprenedoria i innovació econòmica amb les quals donarà a conéixer els servicis i programes posats en marxa des de l’Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació per millorar l’ocupabilitat de la ciutadania i dinamitzar el sistema local d’ocupació.
 

La fira, dirigida a persones demandants d’ocupació, persones emprenedores, potencials emprenedors, i xicotetes i mitjanes empreses, pretén posar en contacte persones que busquen ocupació amb potencials ocupadors, reforçar vincles d’emprenedors amb entitats, institucions i el teixit socioeconòmic de cada barri.

El regidor de l’àrea, Borja Sanjuán, ha recordat que “amb ‘Places per L’Ocupació’ volem conéixer la realitat de cada barri i oferir al veïnat les eines necessàries per millorar la seua situació laboral, les eines necessàries per trobar ocupació o posar en marxa un projecte empresarial; per això acostem els servicis d’orientació, assessorament i emprenedoria als barris que més ho necessiten. Volem que totes les persones que habiten la nostra ciutat tinguen les mateixes oportunitats, també laborals”.

Els veïns i veïnes de la zona podran informar-se en els diferents estands de València Activa, com el de ‘Barris per l’Ocupació’, la xarxa de centres d’ocupació locals que oferix atenció personalitzada; ‘Agència D’Ocupació’, on s’explicarà als usuaris i usuàries com inscriure’s en l’agència d’intermediació que posa en contacte persones desocupades amb empreses que oferixen llocs de treball; ‘Emprenedoria’, estand que oferirà informació sobre emprenedoria, així com sobre l’ecosistema innovador i tecnològic; a més d’un estand dedicat a tots els programes i servicis que s’han impulsat des d’Espai Lidera, un punt de trobada i visibilització de dones emprenedores i lideresses. També estaran presents amb espai propi diferents agents socials.

A això cal sumar diferents activitats addicionals, com ara accions lúdiques per a xiquets i xiquetes on els més xicotets disfruten fomentant la imaginació a través d’activitats relacionades amb l’emprenedoria tecnològica.

Al llarg de l’any se celebraran tres fires, sempre en dissabte i sempre en horari de matí. La nova edició de ‘Places per L’Ocupació’ se celebrarà el pròxim 4 de març a la plaça de Roma, al barri de Nou Moles.