Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L'ocupació hotelera del pont d'agost arriba a València al 94%

El sondeig realitzat per Visit València supera en més d'onze punts les previsions

• L'ocupació hotelera en el pont d'agost ha superat les previsions

18/08/2022

La ciutat de València recupera el ritme turístic previ a la pandèmia, un canvi de tendència que es registra des del segon trimestre de l'any. A l'espera de conéixer les dades oficials que l'INE publica mensualment, els sondejos realitzats per Visit València mostren que la ciutat manté l'atractiu turístic. Així, el mes d'agost els hotels de la ciutat estan registrant xifres d'ocupació molt positives. El pont d'agost, entre el 12 i el 15 d'agost, l'ocupació mitjana ha sigut del 94%, incrementat fins al 96% el dissabte 13 d'agost.

 

“València s'ha convertit en un dels principals motors d'atracció turística del territori. Així, les dades d'ocupació, que analitzem contínuament, superen les previsions disponibles a principi de mes i aconseguixen xifres superiors al 90%. Es tracta, sens dubte, d'una bona notícia per al sector turístic que, si es manté la tendència, tancarà l'estiu amb registres similars als de 2019”, ha destacat Emiliano García, regidor de Turisme i Internacionalització.

Pel que respecta a les dades provisionals de juliol, el sondeig de Visit València desprén una ocupació del 87,4%. Cal destacar que la previsió d'ocupació a principi d'eixe mes oscil·lava entorn del 75%, xifra que creix gràcies a les reserves d'última hora. El preu mitjà de l'habitació d'hotel ha aconseguit els 122,80 euros, un 12% superior a les xifres de 2019. L'ingrés mitjà per habitació disponible, la qual cosa els hostalers denominen REVPAR, ascendix a 108,10€, amb un increment del 8% respecte a l'exercici 2019, l'anterior a la pandèmia.