S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València estrena noves rutes aèries amb Anglaterra, Polònia i Alemanya

• L'alcaldessa de València, María José Catalá, es reunix amb la Country Manager per a Espanya i Portugal de Ryanair, Elena Cabrera

02/10/2023

  • L'alcaldessa de València, María José Catalá, es reunix amb la Country Manager per a Espanya i Portugal de Ryanair, Elena Cabrera
  • Este hivern començaran a operar 4 noves rutes que connectaran València amb les ciutats europees de Birmingham (Anglaterra), Breslavia i Varsòvia (Polònia) i Memmingen (Alemanya)
  • Catalá: “L'aposta de les companyies per València demostra el bon posicionament turístic que té la ciutat”

L'alcaldessa de València, María José Catalá, s'ha reunit amb la Country Manager per a Espanya i Portugal de Ryanair, Elena Cabrera, qui li ha presentat les noves rutes de la companyia aèria per a la temporada hivernal 2023-2024, que s'inicia a partir d'este octubre. La responsable de la companyia aèria per a Espanya li ha traslladat l'increment de connectivitat amb sis avions base i 47 rutes operades, de les quals quatre són noves i corresponen a Birmingham (Anglaterra), Breslavia i Varsòvia (Polònia) i Memmingen (Alemanya). En total, Ryanair oferirà més de 375 vols setmanals i incrementa les freqüències en 17 rutes.

Catalá ha destacat que “l'aposta de les companyies àrees per València demostra el bon posicionament turístic que té la ciutat. El turisme és un sector clau per a l'economia de la nostra ciutat, crea riquesa i ocupació, i estem treballant de la mà del sector perquè l'impacte econòmic a la ciutat siga major i de més qualitat”.

En este sentit, l'alcaldessa ha informat que per a este hivern la ciutat estarà connectada amb 96 aeroports de 28 països a través de 29 aerolínies diferents. Així mateix, les places disponibles creixen fins a quasi 2.700.000, un 18% més que l'hivern passat.