S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València Activa connecta a més de 200 emprenedores per a inspirar-les i oferir claus que ajuden a posar en marxa els seus projectes

Sota el lema ‘Cal ser molt responsable per a emprendre’, este II Dia de la Dona Emprenedora congrega a més de 200 dones amb iniciativa emprenedora

• Cartell de l'esdeveniment

18/11/2022

L'Ajuntament de València, a través de València Activa, ha organitzat una trobada amb motiu del Dia Internacional de la Dona Emprenedora, que se celebra demà dissabte 19 de novembre. Una jornada amb la qual busca connectar i visibilitzar a dones que han decidit emprendre perquè inspiren i servisquen de referència a potencials emprenedores.
 

“Esdeveniments com esta II Trobada del Dia de la Dona Emprenedora són fonamentals per a les dones que han emprés o que estan pensant a emprendre, perquè és crucial que creen sinergies, compartisquen experiències i fixen les seues pròpies xarxes professionals amb altres dones com elles”, ha explicat la vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament Urbà, Sandra Gómez.

Sota el lema ‘Cal ser molt responsable per a emprendre’, esta segona trobada ha reunit a més de 200 dones amb iniciativa emprenedora i amb l'objectiu de sumar experiències, crear sinergies, teixir xarxes i abordar reptes comuns.

En l'obertura, Sandra Gómez, ha indicat que “continua sent fonamental realitzar esdeveniments com este perquè emprendre és de ser molt responsable perquè encara ho tenim molt difícil, per això cal fer xarxa i apostar per la sororitat”.

Durant esta trobada, les assistents han pogut inspirar-se a través de les experiències d'un nodrit grup d'emprenedores de referència de l'ecosistema valencià. En primer lloc, han conegut les vivències de 4 emprenedores que estan fent ús del cotreball de Espai Lidera, que han explicat com estan posant en marxa els seus projectes en una primera fase inicial. Estes professionals han sigut Raquel Seron, directora de Tackyon Logística SL; Thais Glod, CEO i founder de Innobound; Caterina del Carlo, CEO de A tu lado asistencia i Iuliia Pechenkina, fundadora de VeGardi.

També s'han abordat els estadis més avançat en el procés d'emprenedoria en un bloc en el qual un grup d'emprenedores de referència en l'ecosistema valencià com Clara Torrijos, CEO i co-*founder de Go-Koan; Lucía Mompó, CEO de Malferida i Mamen Monsoriu, CEO de Llibreria El Imperio, han compartit la seua experiència en emprendre, han donat consells i han abordat els reptes de futur de les dones emprenedores.

D'igual manera, diferents organismes valencians han exposat els seus programes i serveis de suport i acompanyament a l'emprenedoria femenina. Per part de València Activa María Horness, coordinadora de Treballem Iguals ha explicat tota l'oferta formativa i programes per a dones; per part de Cambra València ha intervingut Lorena Cebrián, coordinadora del programa PAEM, en representació de AJEV ha participat la seua vicepresidenta, Ana Vila, i finalment també ha intervingut Ana Company representant a EVAP.

En la franja central de l'esdeveniment les dones amb iniciativa emprenedora han participat en un taller impartit per Txell Costa, consultora d'estratègia empresarial i màrqueting, amb més de 15 anys d'experiència assessorant persones emprenedores i empreses, que ha oferit les claus per a emprendre de manera efectiva i conscient. I, finalment, el tancament a la trobada l'ha posat Ana Gil, directora executiva de Zeus, que ha explicat des de la seua experiència personal i professional com ha viscut l'aventura d'emprendre.

“Des de València Activa treballem per a impulsar l'emprenedoria femenina a través de diferents serveis i programes de suport i acompanyament, com els que desenvolupem des d’Espai Lidera. Esdeveniments com este segon Dia de la Dona Emprenedora també són fonamentals per a les dones que han emprés o que estan pensant a emprendre, perquè és crucial que creen sinergies, compartisquen experiències i fixen les seues pròpies xarxes professionals amb altres dones com elles”, ha indicat el regidor de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Borja Sanjuan, qui ha clausurat l'esdeveniment.