S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València demana la consideració de zona tensionada per limitar els preus dels lloguers

La regidora Isabel Lozano ha signat una moció que es durà demà a la Junta de Govern

• Les zones tensionades poden limitar els preus de lloguer

25/05/2023

L’Ajuntament demanarà a la Generalitat Valenciana que impulse els estudis “per declarar València com a zona tensionada i, d’esta manera, poder limitar els preus dels lloguers”. La proposta es dura demà a la Junta de Govern, a instàncies de la Regidoria de Vivenda i davant la nova Llei de l’Habitatge que, publicada hui en el Butlletí Oficial de l’Estat, entrarà en vigor demà.
 

La regidora de Vivenda i Servicis Socials, Isabel Lozano, ha informat hui de la decisió municipal de demanar a la Generalitat, com administració de la Comunitat Autònoma, que és la que segons la llei la que s’ha d’encarregar d’establir en el seu territori les zones de mercat de la vivenda que es troben tensades per definir un límit en els preus, “que estudie la possibilitat de definir València com a zona tensionada”.

Isabel Lozano ha fet estes declaracions amb motiu de l’aprovació de l’esmentada llei que preveu un tope del 3% en les renovacions anuals dels contractes de lloguer en 2024 i la posada en marxa d’un nou índex més estable i inferior a l’evolució de l'IPC a partir de 2025.

Recursos multimèdia

Isabel Lozano