S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Urbanisme licita les obres de millora d'accessibilitat en 26 punts de Benimàmet

Sandra Gómez avança que el projecte permetrà pacificar el trànsit en Benimàmet i millorarà l'espai públic per als veïns i veïnes

• El projecte té un pressupost d'actuació de quasi 435.000 euros

02/01/2023

L'Ajuntament de València ha iniciat la licitació de les obres de millora de l’asfaltatge, pacificació del trànsit i millora de l'accessibilitat en diferents carrers del poble de Benimàmet. La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, ha avançat que el projecte compta amb un pressupost de 434.964,17 euros amb finançament de la Diputació de València i que, una vegada adjudicada l'obra, s'executarà en un termini de tres mesos. “Estes obres, que contemplen 26 actuacions, ens permetran millorar la qualitat urbana en diferents punts del poble de Benimàmet, i pacificar el trànsit per tal que els veïns i veïnes puguen caminar pels carrers del poble amb major comoditat i seguretat”, ha subratllat Gómez.
 

El projecte que ix ara a licitació inclou el reasfaltat i la rehabilitació de l’asfaltatge de diversos carrers que han patit deteriorament pel pas del temps, com Campament, Silla, Doctor Sorià Benlloch, Crisóstomo Martínez i Elías Tormo. Igualment, i amb la finalitat de reduir la velocitat del trànsit, les obres també inclouen diferents actuacions de pacificació, com la instal·lació de sis passos de vianants sobreelevats o la col·locació de sis ressalts, xicotetes elevacions de la calçada que obliguen els vehicles a reduir la velocitat.

Pel que respecta a les millores d'accessibilitat, el projecte, tal com ha informat Gómez, preveu també l'adaptació d'alguns passos de vianants existents perquè s'ajusten a la normativa, realitzant nous rebaixes amb arracades i paviments adequats per a augmentar la seguretat i reduir la possibilitat de relliscades.

El projecte, ha afegit Gómez, “se suma a altres actuacions realitzades recentment en Benimàmet com les obres de millora de l'accessibilitat en voreres i passos de vianants que van finalitzar el mes de juliol passat. En total, es van intervindre fins a 30 passos de vianants amb una inversió de 166.000 euros en un projecte que, sumat al qual ara licitem, ens permet avançar en la millora de la qualitat, la seguretat i l'accessibilitat de l'espai públic dels pobles de Benimàmet i Beniferri, renovant els seus carrers gradualment i resolent el que fins ara suposava un problema per a garantir la mobilitat segura de molts dels seus veïns i veïnes”.