S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

El govern municipal aprova la concessió de subvencions per a diverses entitats socials

• Les ajudes superen els 100.000 euros i van dirigides al foment de l'acció social en la ciutat

28/07/2023

  • Les ajudes superen els 100.000 euros
  • Les subvencions arribaran a onze entitats socials de la ciutat

La Junta de Govern ha aprovat la concessió de subvencions a onze entitats socials de la ciutat de València. Les ajudes, que superen els 100.000 euros, serviran per finançar actuacions en el camp de la solidaritat, la cooperació i la intervenció social.

Així, la Fundació per la Justícia rebrà 20.000 euros anuals per a la defensa dels drets humans, el tracte igualitari i la no discriminació així com per a l’organització del festival “Humans Fest, festival internacional de cinema i drets humans” de València.

L’ONG Metges del Món rebrà 35.053’50 euros per a la prestació d’atenció sanitària en el “Bus solidari” que atén dones en situació de prostitució a la ciutat.

L’entitat YMCA, que es dedica al treball amb la joventut, rebrà 4.672’19 euros per a un programa d’intervenció educativa, d’oci i temps lliure als barris de la ciutat.

L’associació intercultural Candombe, que treballa amb la població immigrant, és beneficiària de 10.000 euros per a un projecte de teatre documental amb 12 dones migrants i treballadores de la llar en risc d’exclusió social.

La Fundació ADSIS, que dona suport psicosocial a persones en situació de privació de llibertat, addicció i desocupació, ha obtingut una subvenció de 4.380’18 euros per al desenvolupament d’activitats preventives en conductes addictives entre la població infantil i juvenil.

L’associació Parkinson València serà beneficiària d’una quantia de 1.875 euros per al foment de l’autonomia personal i la qualitat de vida de les persones que pateixen esta malaltia.

Iniciatives solidàries és beneficiària de 4.477’52 euros per al desenvolupament d’activitats preventives en conductes addictives entre la població infantil. També la Fundació ANAR rebrà 4.258’51 euros per als mateixos projectes mentre que l’associació Amèrica, Espanya, Solidaritat i Cooperació també és beneficiària de 2.411’83 euros per a programes dirigits a la població infantil.

L’associació LAMBDA rebrà 12.000 euros per a la inserció sociolaboral de persones lesbians, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals.

Per últim, l’entitat Aprovat és beneficiària de 4.420’46 euros per a un programa d’intervenció social en barris entre la població infantil i juvenil.

Recursos multimèdia

Veure àlbum complet en Flickr