S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Ja està en marxa el projecte de remodelació del jardí del carrer de Mencía de Mendoza

El projecte ha estat redactat amb les propostes i suggeriments dels responsables veïnals i docents

• El jardí a remodelar del carrer de Mencía de Mendoza

31/03/2023

El projecte de remodelació del jardí del carrer de Mencía de Mendoza està en fase de redacció. Es tracta d'un jardí d'amb una superfície de 6.200 metres quadrats, situat al barri de Soternes, tot just al límit entre els termes municipals de València i Mislata. El projecte, encarregat a l'equip format per Carlos Calatayud i Jesús Navarro, té un pressupost de 449.248,20 euros i un termini d'execució de quatre mesos. El vicealcalde i regidor d'Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha explicat que “el col·legi veí de Santa Cruz, que utilitza en moltes ocasions este jardí com a zona d'esbarjo escolar, ens va demanar que realitzàrem un projecte de reforma per a arreglar i esmenar les deficiències que presenta”.
 

La petició ha desembocat en la redacció d'este projecte de reforma, que recull les peticions dels directors i responsables del centre escolar, així com de diferents associacions veïnals tant de València com de Mislata, i altres associacions com Save the Children. Amb tots ells, així com amb els responsables de la redacció del projecte, el regidor ha visitat el jardí per a conéixer sobre el terreny les necessitats i suggeriments dels responsables docents i veïnals.

“L'equip redactor estarà en contacte permanent amb estes entitats per a conéixer les seues propostes i codissenyar l'espai” ha assenyalat el regidor d'Ecologia Urbana, qui ha indicat que espera que “en les pròximes setmanes puguen presentar un projecte de reforma perquè este jardí es convertisca en un espai d'esbarjo i de descans i puga respondre a les necessitats dels veïns, els centres escolars i els xiquets i les xiquetes de barri”.

Entre les propostes i idees aportades destaca la creació d'una zona de socialització canina, una font o l'increment i la millora de la zona de jocs infantils.

Recursos multimèdia

Sergi Campillo