S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Comerç ha invertit 11,3 milions d’euros en els mercats municipals des de 2015

5 dels millors xefs de València recomanen comprar als mercats municipals en una nova campanya municipal

• El mercat del Grau ha sigut objecte d’una gran intervenció de rehabilitació

09/12/2022

El regidor de Comerç de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha aprofitat el llançament d’una nova campanya publicitària de promoció dels mercats municipals de València per fer balanç de les inversions que ha fet la regidoria en estos espais des de 2015, i ha desvetllat que el consistori ha invertit 11,3 milions d’euros en un total 15 mercats municipals de la ciutat.
 

Carlos Galiana ha destacat “l’esforç que estem fent des del govern de Joan Ribó per fomentar i consolidar l’entramat de mercats municipals de barri a la nostra ciutat, una xarxa que ens diferencia i ens dóna autenticitat respecte a altres ciutats”. En este sentit, Carlos Galiana ha recordat que “l’increment de pressupost i d’inversions que este equip de govern està realitzant als mercats municipals és molt major que la que feia el Partit Popular en el seu dia” i ha dit que “ens creiem de veritat el comerç de proximitat, per això l’estem posant al centre de les nostres polítiques i estem invertint en ell, perquè pensem que és un actiu que no podem perdre com a ciutat”.

Entre les inversions, destaca el mercat del Grau, que ha sigut objecte d’una gran intervenció de rehabilitació, amb un import invertit de més de 3 milions d’euros. Li seguix el mercat del Cabanyal amb 1,4 milions d’euros. D’altra banda, han rebut quasi un milió d’euros els mercats de Rojas Clemente, Russafa i Castella cadascun, i mig milió Algirós, Torrefiel i Benicalap. Altra intervenció important de la regidoria ha sigut la creació del nou espai que allotja el mercat del Rastre cada diumenge.

5 dels millors xefs de València recomanen comprar als Mercats Municipals

La regidoria de Comerç ha llançat hui una campanya publicitària per promocionar els mercats municipals de València. D’esta manera, l’Ajuntament ha reunit cinc dels millors xefs de la ciutat de València perquè parlen dels mercats municipals, de per què són un lloc tan autèntic i per què és recomanable comprar en ells.

Rakel Karak, Javi de Gallina Negra, Mar Soler de 2 Estaciones, Arturo Salvetti i Marta Castillejo de Bar Trinchera i Román Navarro de Tonyina i Anyora homenatgen els mercats amb una sessió de fotos i uns missatges plens d'entusiasme, estima i respecte a un ecosistema que oferix el millor producte de proximitat, de temporada i exòtic.

“El producte dels Mercats Municipals és un producte que t'ofereix una experiència vital plena d'olors, colors, aromes i sabors que fan del mercat l'epicentre i ànima de la ciutat”, ha posat en valor Carlos Galiana.