S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

La Fundació Esportiva Municipal inaugura una nova instal·lació de futbol platja a la Malva-rosa

• L'Ajuntament ha instal·lat porteries fixes de futbol platja a la Malva-rosa

07/10/2022

Javier Mateo: “S'està treballant de manera proactiva a ampliar la quantitat de mesos en què es poden practicar esports a la platja”

La Fundació Esportiva Municipal de l'Ajuntament de València ha instal·lat porteries fixes de futbol platja, just davant del Pavelló Malva-rosa, amb la intenció de cobrir la demanda ciutadana i dels clubs esportius de la ciutat, que han sol·licitat una zona permanent durant tot l'any per a la pràctica dels esports de platja. El regidor d'Esports, Javier Mateo, ha indicat que l'objectiu és ampliar el període d'utilització. "En la línia de suport i promoció de l'esport, hem instal·lat unes noves porteries a la platja de la Malva-rosa i s'està treballant de manera proactiva a ampliar la quantitat de mesos en què es poden practicar esports a la platja".

 

En este sentit, s'està treballant amb Demarcació de Costes a València per a mantindre les recents porteries de futbol platja que s'han instal·lat a la platja de la Malva-rosa. Encara que este espai és d'ús lliure, el Túria Beach Soccer Club, ha sol·licitat a la Fundació Esportiva Municipal poder desenvolupar en la instal·lació els seus entrenaments i disputar els seus partits oficials. A més, diferents equips federats de la ciutat de vóley platja i futbol platja han manifestat la seua necessitat d'una zona per a entrenar i competir durant tota temporada.

D'esta manera, la nova instal·lació de futbol servirà per a ampliar encara més el ventall esportiu de la platja de la Malva-rosa i que durant l'any 2022 ha acollit esdeveniments nacionals i internacionals com el Triatló València, el Torneig Internacional de Rugbi platja Tauró, l'Internacional Ciutat de València de Futvoley i l'Open la Malva – València Voleibol de platja. Al costat de les diferents competicions, la platja nord de la ciutat és clau en la promoció de l'esport base, ja que durant tot l'any es despleguen també activitats de les Escoles Esportives Municipals.

Recursos multimèdia

Javier Mateo