S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

La plaça de la Reina acull l'exposició ‘València ciutat amiga dels animals’

L'exposició es podrà visitar, de manera gratuïta fins al pròxim 4 d’abril

• Expo a la plaça de la Reina

28/03/2023

Ja es pot vore a la plaça de la Reina l'exposició ‘València ciutat amiga dels animals: 8 anys conscienciant pel benestar animal’. L'exposició, que podrà vore's de manera lliure fins al pròxim 4 d’abril, consta de 8 panells, en els quals es mostren les diferents campanyes, que des de l'any 2015, ha realitzat l'Ajuntament de València per conscienciar a la ciutadania sobre el respecte als animals.
 

Tal com ha explicat la regidora de Benestar Animal, Glòria Tello “estes campanyes que apareixen en l'exposició s'han centrat en la conscienciació ciutadana, a la qual hem volgut arribar des de nombrosos treballs creatius i artístics, que han abordat temes com la cura de les colònies felines, el control ètic de l'avifauna, el foment de l'adopció dels animals abandonats enfront del seu comerç, la condemna de l'abandó, la tinença responsable, la idoneïtat de l'esterilització o el reconeixement a les persones que cuiden als animals abandonats”.

Es tracta de treballs realitzats per diferents artistes o estudis com Cristina Durán, Diego Mir, Cristina Martín Recasens, LaGRÚAestudio o Ynsen , que durant aquests anys han col·laborat amb l'Ajuntament de València per conscienciar a través de l'art visual sobre el respecte als animals. “Esta mostra”, ha indicat Tello, “recull alguns dels treballs més importants i creatius que s'han realitzat, amb la vocació clara de continuar millorant la vida dels éssers vius amb els quals compartim la nostra vida i la nostra ciutat, perquè juntes i junts som millors”.