S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

108 empreses valencianes reben el distintiu de Qualitat Turística SICTED

Emiliano García: “Iniciatives com SICTED fomenten no sols la millora contínua dels processos interns, sinó també el concepte de sostenibilitat d'acord amb l'estratègia de treball de destí intel·ligent”

• Estos distintius s'entreguen a les empreses que demostren el compliment dels requisits que exigix el Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola

09/03/2023

La Secretaria d'Estat de Turisme ha atorgat enguany un total de 108 distintius SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destins) a empreses valencianes. D'elles, 22 reben la distinció per primera vegada i 86 renoven el distintiu. El regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano García, ha destacat que “és motiu d'orgull per a tots nosaltres poder comptar cada vegada amb més empreses amb estos distintius, que demostren la qualitat de València com a destí i que s'enfoquen cap a la millora contínua”.
 

El lliurament s'ha realitzat en un acte organitzat per la Fundació Visit València en el Teatre Olympia. Tant el regidor de Turisme i Internacionalització i president de Visit València, Emiliano García, com el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, han coincidit a reconéixer l'esforç del sector turístic de la ciutat en matèria de qualitat i bones pràctiques sostenibles.

García ha destacat que “els distintius SICTED són molt més que un reconeixement a l'esforç i compromís que duen a terme empreses, entitats i serveis turístics de València en matèria de qualitat. Són la confirmació que, a la nostra ciutat, continuem basant-nos en l'excel·lència en el servici i l'atenció als nostres visitants per a construir el nostre model turístic”.

Estos distintius s'entreguen a les empreses que demostren el compliment dels requisits que exigix el Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola. Un dels aspectes més atractius del projecte SICTED és el seu caràcter integrador, que reconeix la qualitat de serveis de tota mena, com a empreses d'hostaleria, allotjaments, guies turístics, turisme actiu, lloguer d'embarcacions, platges, teatres, comerços, artesans, agències de viatges, etc., a més d'espais singulars com la Ciutat de les Arts i les Ciencies, l’Oceanogràfic, el Palau de Congressos i La Marina de València.

Entitats que obtenen el distintiu SICTED

Les organitzacions que han rebut el distintiu SICTED enguany són la Fundació Universitat Empresa de València (ADEIT), el Restaurant Ricard Camarena, Bar X, Canalla Bistro, Habitual, Central Bar Ricard Camarena, G20 Corporation, La Lola, Colmado La Lola y Lolita bar & cocktail, El Tridente de Neptuno, Nava Thai, The Easy Way, Sabbia by Gabbeach, Escuela Náutica Alisios, Citizentral Gascons y Juristas, Integra-T Experience, CaminArt Camins de Cultura i d’Art, Enforex escola d’espanyol, guía oficial de turisme Belén i els apartaments “My Little Loft” Russafa Bernia.

SICTED

El Sistema Integral de Qualitat Turística en Destins (SICTED) és una metodologia dirigida a la millora contínua en la prestació de servicis turístics que impulsen conjuntament la Secretaria d'Estat de Turisme i les comunitats autònomes. Mitjançant la signatura de convenis de col·laboració, els diferents territoris gestionen el seu desenvolupament i implementació. L'objectiu principal és obtenir un nivell homogeni d'alta qualitat en tots aquells servicis amb els quals interactua un turista en un destí determinat. Així mateix, pretén fomentar entre tots els agents implicats la millora contínua a través de la Mesa de Qualitat.

Recursos multimèdia

Emiliano García