S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L'Ajuntament finalitza el desmantellament de l'antiga gasolinera del Parterre amb la urbanització i enjardinament de la zona

• Jardí que substitueix l'antiga gasolinera del Parterre

11/08/2023

  • Caballero destaca que l'actuació “redunda en nombrosos beneficis per als veïns com la millora de la qualitat de l'aire”
  • L'obra ha suposat una inversió total aproximada d'uns 35.000 euros

El regidor de l'àrea de Parcs, Jardins i Espais Naturals, Juan Carlos Caballero, ha informat que l'Ajuntament de València ha finalitzat les obres de demolició i desmantellament de l'antiga estació de servei de carburants de la plaça Alfons el Magnànim (Parterre) amb la urbanització i enjardinament de la zona. A més, ha remarcat que amb esta actuació “avancem cap a una ciutat més verda, més sostenible i més agradable”.

Així, Caballero ha destacat que la urbanització de l'antiga gasolinera del Parterre amb una zona enjardinada “ens ha permés transformar l'asfalt i la llamborda en vegetació, la qual cosa redunda en nombrosos beneficis per als veïns com la millora de la qualitat de l'aire, la regulació de les altes temperatures perquè disminueix l'efecte d'illa de calor urbana i la millora de l'entorn urbà”.

A més, el regidor ha explicat que esta obra s'ha dut a terme des del Servei d'Urbanisme i que “ha afectat tant la retirada de tots els elements de la gasolinera com a la vorera i la calçada i el pressupost de la qual ha ascendit a un total aproximat d'uns 35.000 euros”.

Així mateix, Caballero ha anunciat que el Servei municipal de Parcs i Jardins “executarà un projecte consistent a arreglar la tanca perimetral i el tancament del Parterre per a endreçar i millorar este jardí monumental”.

Recursos multimèdia

Juan Carlos Caballero