S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L'Ajuntament programa visites guiades a la torre de la Llotja amb motiu del Dia dels Monuments

L'entrada a tots els monuments municipals serà gratuïta demà

• Les visites guiades a la torre de la Llotja requerixen reserva telefònica prèvia

17/04/2023

La commemoració del Dia Internacional dels Monuments se celebra cada any el 18 d'abril. Amb tal motiu, l'Ajuntament no cobrarà l'entrada als monuments municipals, entre els quals es troben alguns dels més visitats de la ciutat com la Llotja, les Torres de Serrans i les Torres de Quart. A més ha programat, un any més, visites guiades a la torre de la Llotja el dimarts 18.
 

La visita a la torre de la Llotja requerix reserva prèvia. Es fa mitjançant trucada telefònica al 962 084 153 i només s'acceptaran quatre inscripcions per crida. Les reserves s'atendran per ordre d'entrada fins a completar l'aforament de les visites. L'horari d'atenció telefònica és de dilluns a dissabte de 10 a 19 h i els diumenges i festius de 10 a 14 h.

Les visites guiades tindran una duració aproximada de 30 minuts. Les persones inscrites hauran de personar-se a la porta d'accés a la torre, en el saló columnari, deu minuts abans de l'hora fixada. Les visites s'han programat en els següents horaris: 10,30; 11,30; 12,30; 13,30; 15,30; 16,30 i 17,30. Les visites seran en valencià i castellà, excepte la de les 11.30 que serà en anglès.

La Llotja dels Mercaders de València va ser declarada Patrimoni de la Humanitat en 1996, sent l'únic monument la Comunitat Valenciana que ostenta esta distinció.