Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

El Consell de la Joventut ofereix 50 places gratuïtes per al curs preparatori intensiu del C2 de valencià

Els interessats han de ser menors de 31 anys i poden preinscriure’s fins al 9 d’agost

• Cartell de la convocatòria

06/08/2021

El Consell de la Joventut de València ofereix 50 places gratuïtes per al curs preparatori intensiu del C2 de valencià. El curs està dirigit a joves menors de 31 anys empadronats a València i tindrà lloc durant els mesos de setembre i octubre. Els interessats poden preinscriure’s fins al pròxim dilluns, 9 d’agost.

 

El curs, de 48 hores de durada, tindrà lloc de l’1 de setembre al 2 de novembre en dos torns, dilluns i dimecres en horari de matí (de 9 a 11:40 hores) o dimarts i dijous en horari de vesprada (de 18:30 a 21.10 hores).

El curs és telemàtic i gratuït amb la condició d’assistir, com a mínim, al 80% de les classes i lliurar regularment les tasques assignades a cada estudiant. Els participants hauran d’ingressar, en concepte de matrícula, una fiança de 50 euros a l’inici del curs que se’ls tornarà en finalitzar la formació si ha complit els requisits d’assistència i acompliment de les tasques assignades.

El termini de preinscripció acaba el 9 d’agost. Per a més informació i preinscripcions, consulteu l’enllaç https://forms.gle/MsoBoP6FtjvFmoTEA.