S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L'Escola Municipal de Jardineria ofereix cursos d'art floral per a persones majors

Campillo i Bernabé signen un conveni per a ampliar l'oferta de formació en centres municipals

• Les persones majors rebran formació d'art floral en centres municipals

06/11/2021

La Regidoria d'Envelliment Actiu i la de Jardineria Sostenible i Renaturalització de la Ciutat, han signat un protocol de col·laboració perquè les persones majors que reben formació en centres municipals puguen accedir a cursos d'art floral a l'Escola Municipal de Jardineria i Paisatge. L'objectiu del conveni és millorar les condicions de vida de les persones majors de la ciutat de València.

 

L'Organisme Autònom Municipal Parcs i Jardins Singulars i Escola Municipal de Jardineria i Paisatge dissenyarà i impartirà cursos i tallers específics dirigits a persones majors, especialment en matèria de jardineria i art floral. L'entitat cedirà les seues instal·lacions, personal docent i material tècnic per al desenvolupament dels cursos i tallers que resulten necessaris en funció de la demanda. Per la seua part, la regidoria d'Envelliment Actiu integrarà els cursos i tallers dins de la seua programació anual d'activitats per a difondre'ls i realitzar el procés d'inscripció i selecció de les persones que participaran en cada curs.

La regidoria d'Envelliment Actiu, Pilar Bernabé, que ha recordat que “als centres d’activitats de majors es treballa, amb totes les mesures de seguretat i higiene”, i celebrat “la possibilitat d'oferir cursos de jardineria i art floral oferits pels experts de l'Escola Municipal de Jardineria i Paisatge que ens permet ampliar la gamma de cursos disponibles”. “Estic convençuda que els cursos d'art floral seran molt ben acollits pels majors que acudeixen als centres municipals a ocupar-se i formar-se perquè els permetrà demostrar la sensibilitat que atresoren”.

El vicealcalde Sergi Campillo ha ressaltat “la professionalitat i tradició que caracteritza a l'escola”. “Vull posar en valor el treball que fa l'Escola Municipal de Jardineria i Paisatge, una escola que ofereix cursos d'art floral i jardineria a tots els veïns i veïnes de la nostra ciutat, un centre que té dècades d'existència i un prestigi en tot el territori per la seua gran tradició en la impartició de cursos”.

El conveni signat per Sergi Campillo i Pilar Bernabé persegueix “fer accessible a tots els majors que es formen en centres municipals la possibilitat de beneficiar-se de l'escola municipal”. “Així unim esforços perquè les persones que reben formació en centres municipals d'activitats per a majors puguen accedir a estos cursos i formar-se en jardineria i, sobretot, art floral. Així doncs, benvinguts a esta nova fase de l'escola de jardineria per a les persones majors”, han coincidit els regidors.

Recursos multimèdia

Pilar Bernabé
Sergi Campillo