S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València acollirà el mes que ve la segona edició de Ciclosferia, la fira de la bicicleta

El regidor de Mobilitat, Giuseppe Grezzi, creu que “València s’ha convertit en un referent de polítiques ciclistes”

• Cartell oficial de l'esdeveniment

22/03/2023

La Marina de València acollirà del 21 al 23 d’abril la segona edició de Ciclosferia, la fira del ciclisme urbà i el cicloturisme, destinada a professionals i a amants de la bicicleta. El cobert 2 de la Marina reunirà més de 300 experts del sector i s’espera superar els 10.000 assistents de l’edició anterior, que disposaran de tot tipus d’activitats lúdiques i recreatives relacionades amb la bicicleta. El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha afirmat que “teníem moltes ganes, ja l’any passat, de fer una primera edició en la nostra ciutat i enguany repetim després de l’èxit que vam tindre l’any passat perquè hi va haver molta participació de moltes persones de totes les edats i, òbviament, dels expositors, de la indústria i de tot el que està al voltant de les dos rodes perquè volem celebrar la bicicleta”.
 

Per al regidor, “València, en pocs anys, s’ha convertit en un referent de polítiques ciclistes. L’últim informe de l’OCU ens situa entre les tres primeres ciutats on millor es va en bicicleta i això, per a nosaltres, és un motiu d’orgull, un reconeixement de tot el que hem estat treballant”. Grezzi ha recordat que, “en dades, en estos últims set anys, hem incrementat en 64 kilòmetres la xarxa. Hem passat de 123 a 187 kilòmetres ara mateix i hi ha més ampliació de xarxa en projectes que ja s’estan fent, que estem encetant, en els servicis que prestem en Valenbisi, en l’Agència de la Bicicleta, des de la Regidoria de Mobilitat Sostenible, en tots els servicis que prestem i, en general, en tot el govern de Joan Ribó”.

Per al director de Ciclosferia, Rafa Vidiella, “la bicicleta és un estil de vida bo per a u mateix, per salut, per eficiència, per eficàcia, per velocitat, per ànim, i és bo per a la societat. Les ciutats amb moltes bicicletes i molts vianants són ciutats més humanes, més saludables i més netes. Tenim l’exemple en eixir al carrer. És un gust vore tanta gent en bici a València”.

Ciclosferia

En l’edició d’enguany, s’espera superar els 10.000 assistents de l’any passat. La fira reunirà més de 300 experts del sector en més de 4.000 metres quadrats, amb més de 60 marques representades, 300 bicicletes exposades i 150 bicicletes de prova.

Els visitants podran provar bicicletes d’última generació i distints tipus de motors, a més de sistemes de càrrega de mercaderia durant un cap de setmana de celebracions i festejos on hi haurà concerts, sortejos, passejades, premis, circuits i activitats infantils, entre d’altres.

El cartell de l’edició d’enguany de Ciclosferia és obra de Cachetejack, nom artístic de les il·lustradores valencianes Nuria Bellver i Raquel Fanjul.

Recursos multimèdia

Veure àlbum complet en Flickr

Giuseppe Grezzi