Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Els barris de Tres Forques i Vara de Quart acullen este diumenge la Carrera Popular Galápagos

La tradicional prova arriba enguany a la seua 23a edició

• La Galápagos és la primera prova del circuit popular de carreres de València d'enguany

28/01/2022

La XXIII Carrera Popular Galápagos recorrerà este diumenge els barris de Tres Forques i Vara de Quart, en una cita esportiva que constitueix la primera prova del circuit popular de carreres de València d'enguany. Es tracta d'una nova edició, organitzada per la Fundació Esportiva Municipal, FDM, que començarà a les 09.00 hores del matí, i es desenvoluparà sobre un recorregut aproximat de 5,5 quilòmetres.

 

L'itinerari previst partirà des del número 75 de l'avinguda Tres Creus, (en la confluència d'esta via amb el carrer Torrent), per a continuar per les avingudes del Cid, de l'Arxiduc Carles, i Tres Forques fins a l'encreuament amb Tres Creus, per a tornar de nou per Tres Forques (pel costat dels nombres imparells), i continuant per Arxiduc Carles, Tres Creus, i rotonda amb Tres Forques fins a arribar a la meta establida en el número 38 de l'avinguda Tres Creus. L'organització calcula que la prova haurà conclòs al voltant de les 10.15 hores.

Dispositiu de trànsit

Per a garantir la fluïdesa de la mobilitat ciutadana i el menor impacte de la prova, des del Centre de Gestió de Trànsit de l'Ajuntament s'ha establit un dispositiu especial que començarà a les 06.00 hores del diumenge. A partir d'eixe moment, es tancaran al trànsit els dos sentits de l'avinguda de Tres Creus, entre Camí Nou de Picanya i Tres Forques, per al muntatge de la zona d'eixida i meta. El tall es mantindrà fins a les 11.30 hores.

A més, estarà prohibit estacionar al carrer dels Hostalers (entre Tres Creus i Fogainers), així com en l'avinguda Tres Creus en tots dos sentits (entre Tres Forques i carrer dels Argenters, i entre Arxiduc Carles i Tres Forques) des del dissabte 29 a les 22.00 hores fins al diumenge 30 a les 12.00 hores.

Quant a l'EMT, les persones usuàries poden consultar tota la informació respecte a les afeccions en la secció Última Hora de la web, de l'App i en xarxes socials de la pròpia EMT.