S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Poblats Marítims acull este diumenge la Carrera de la Dona

L’Ajuntament prepara un dispositiu de trànsit amb motiu de la prova

• La prova reunirà 8.000 dones en un recorregut de 6’3 kilòmetres

20/04/2023

València acull este pròxim diumenge, 23 d’abril, de 9 a 10:15 hores, la Carrera de la Dona, que té l’eixida a l’avinguda de l’Enginyer Manuel Soto i la meta, al Passeig Marítim, on hi ha previstes una sèrie d’activitats esportives paral·leles fins a les 13 hores. La prova reunirà 8.000 dones en un recorregut de 6’3 kilòmetres.
 

L’eixida de la carrera es realitzarà des de l’avinguda de l’Enginyer Manuel Soto, enfront dels Coberts de la Marina, per continuar per Joan Verdeguer, avinguda de les Balears, carrer de Menorca, carrer d’Eivissa, carrer de la Serradora, Marí Blas de Lezo, Lluís Peixó, avinguda dels Tarongers, carrer de la Séquia de la Cadena i José Ballester Gozalvo per acabar al Passeig Marítim.

El muntatge de l’eixida a l’avinguda de l’Enginyer Manuel Soto s’encetarà sobre les 06.30 hores i, a partir de les 8:45 h, hi ha previstos talls de trànsit al pas de la carrera.

Restriccions a l’estacionament

Estarà prohibit estacionar a banda i banda del carrer de José Ballester Gozalvo i al Passeig Marítim entre el carrer de la Séquia de la Cadena i l’Hospital de la Malva-rosa des de les 22 hores de dissabte, 22 d’abril, fins a les 11 hores de diumenge, 23 d’abril.

Afeccions al transport públic

L’Empresa Municipal de Transports, EMT, ha planificat noves rutes per al pròxim diumenge per aproximar les persones usuàries a la seua destinació. Així, les línies 4, 19, 30, 92 i 95 acostaran la ciutadania a l'eixida de la carrera mentre que les línies C2, 10, 12, 16, 24, 25, 26, 30, 31, 32, 70, 71, 81, i 95 van a la zona de la meta.

Podeu consultar la planificació de les rutes en la secció “Última Hora” de la web de l’EMT, en les aplicacions municipals i en les xarxes socials.

Desfilada Ciclista

També este diumenge, 23 d’abril, a partir de les 11 hores, hi ha prevista una desfilada ciclista amb motiu de la segona edició de Ciclosferia, la fira de ciclisme urbà i cicloturisme que té lloc durant tot el cap de setmana al Cobert 2 de la Marina de València. El recorregut eixirà des del Pont dels Serrans i continuarà per Comte de Trénor, Pintor López, Plaça de Tetuan, Ciutadella, plaça d’Amèrica, pont d’Aragó, plaça de Saragossa, passeig de l’Albereda, avinguda de França, carrer de Menorca, avinguda del Port i la Marina de València.