Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

La Carrera de la Dona recorre este diumenge el districte d’Algirós

• Mapa de la carrera

07/04/2022

Este pròxim diumenge 10 d’abril, de 09:30 a 12 hores, València acull la XVII edició de la Carrera de la Dona amb l’objectiu de promocionar la pràctica de córrer i de l’exercici aeròbic entre totes les dones, lluitar contra el càncer i conscienciar sobre la importància de la seua prevenció. La carrera també pretén promoure hàbits de vida saludables, combatre la violència de gènere i les desigualtats socials que pateixen les dones en tots els àmbits.

 

La prova, de 5.500 metres, tindrà lloc pels carrers del districte d’Algirós i està organitzada pel Grup Motorpress Ibérica S.A. en col·laboració amb la Regidoria d’Esports i amb la Fundació Esportiva Municipal.

Recorregut

La cursa té l’eixida en l’avinguda dels Tarongers i circularà per Lluís Peixó, Marí Blas de Lezo, avinguda de Blasco Ibáñez, carrer de Ramon Llull, carrer del Serpis, José María Haro, carrer de Campillo de Altobuey i avinguda dels Tarongers fins a la meta ubicada a l’altura de la Facultat de Magisteri. 

L’avinguda dels Tarongers romandrà tancada des de la rotonda amb l’avinguda de Catalunya fins a la rotonda amb Enginyer Fausto Elío de 6 a 13:00 hores.

Restriccions a l’estacionament

Està prohibit estacionar en l’avinguda dels Tarongers en direcció al Cabanyal-Canyamelar (des de la rotonda amb l’avinguda de Catalunya fins a la rotonda amb Enginyer Fausto Elío) així com en esta mateixa avinguda en sentit contrari (des de Lluís Peixó fins al carrer de Ramon Llull), des de dissabte dia 9 a les 22 hores fins a les 14 hores. 

Afeccions al transport públic

Les persones usuàries poden consultar en temps real les incidències i els talls de les línies de l’EMT i Metrovalència en les xarxes socials de les dos entitats.