S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València acull la VII Carrera Contra el Càncer este diumenge

El desenvolupament de les diferents proves suposarà afeccions a la circulació en la zona centre i ronda interior de 09.00 a 11.15 hores

• La carrera se celebrarà, amb caràcter solidari, entre les 09.00 i les 11.15 hores

28/10/2022

La ciutat acollirà diumenge la sèptima edició de la Carrera València Contra el Càncer, que se celebrarà, amb caràcter solidari, entre les 09.00 i les 11.15 hores. A més d’esta carrera, que consta de diferents proves esportives com una 5k, una patinada popular, una marxa nòrdica i una altra a peu, es realitzaran activitats paral·leles en el tram del Passeig de l’Albereda comprés entre el Pla del Real i el Pont de l’Exposició fins a les 12.45 hores.El desenvolupament de les diferents proves suposarà afeccions a la circulació en la zona centre i ronda interior.

 

Els i les participants en la carrera 5k, patinada i posteriors marxes, eixiran del passeig de l’Albereda per a seguir pel Pont de l’Exposició, fins a la Porta de la Mar i el Palau de Justícia. Seguiran per la plaça d’Alfons el Magnànim, els carrers de la Pau, de Sant Vicent Màrtir, i la plaça de L’Ajuntament i els carrers de Marqués de Sotelo, de Xàtiva, i de Guillem de Castro fins a la plaça del Portal Nou, per passar pels carrers de Blanqueria, de Comte de Trénor, de Pintor López, i les places del Temple, de Tetuan, i el Pont del Real fins al Passeig de l’Albereda, de nou, on s’estableix la meta del recorregut.

Afeccions al trànsit rodat

El Passeig de l’Albereda (tram entre Pla del Real i el Pont de l’Exposició) romandrà tancat a la circulació de 06.00 a 14.30 hores del matí. La resta dels talls per albergar el circuit de la carrera, patinada i marxes, els farà la Policia Local des d’un poc abans de l’inici de la prova i anirà obrint-los conforme al pas dels últims participants.

Afeccions EMT

Amb motiu dels talls al trànsit, algunes línies de l’EMT alteraran el seu servici. Les persones usuàries poden consultar tots estos desviaments a la secció Última Hora de la web emtvalencia.es, així com a través de la seua App i xarxes socials.