S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València habilita la bústia de denúncies del conveni amb l'Agència Antifrau

Elisa Valía destaca “la ràpida posada en marxa dels punts contemplats en este conveni”

• Imatge corporativa de la bústia de denúncies per comunicar infraccions

09/12/2021

L'Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Transparència i Govern Obert, ha posat en marxa la bústia externa de denúncies perquè qualsevol persona puga comunicar infraccions o conductes fraudulentes de les quals tinguen coneixement amb la garantia de fer-ho des de l'anonimat. La posada en marxa d'este canal coincideix amb el Dia Mundial contra la Corrupció, que es commemora cada 9 de desembre.

 

Esta fita forma part dels compromisos adquirits amb el conveni que la Regidoria de Transparència i Govern Obert va signar el passat 19 de novembre amb l'Agència Valenciana Antifrau que va convertir a l'Ajuntament de València en la primera institució pública valenciana que connecta la seua bústia de denúncies amb l'Agència Antifrau.

“Per a l'Ajuntament de València, la col·laboració amb l'Agència Valenciana Antifrau té caràcter estratègic, que ens permet posar en marxa mecanismes més potents per a canalitzar denúncies i, especialment, per a evitar que es puguen produir casos de corrupció en l’administració pública. La nostra aposta per la transparència i la integritat pública és sòlid, i passos com este el demostren”, ha explicat la regidoria de Transparència i Govern Obert, Elisa Valía.

"Destaca la ràpida posada en marxa dels punts contemplats en este conveni, perquè en menys d'un mes ja està en funcionament esta eina per a acorralar la corrupció. A més, este protocol té per objecte la col·laboració entre totes dues institucions per a treballar en diferents àrees de la prevenció i la lluita contra la corrupció”.

"Esta mesura constitueix un mecanisme indispensable per al control de l'arbitrarietat en l'ús del poder públic i és un factor vital per a evitar la corrupció i per a elevar la confiança i la qualitat de les administracions públiques”, ha conclós Valía.

A esta bústia es pot accedir des de la pàgina web de l'Ajuntament de València: https://www.valencia.es/cas/buen-gobierno

Recursos multimèdia

Elisa Valía