S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

València Activa connecta quasi 400 valencians amb 85 ofertes laborals d'una trentena d'empreses en Fira Ocupació

El 20 i 21 de desembre el Complex Esportiu i Cultural La Petxina

• Durant la primera edició s'han realitzat quasi 750 entrevistes

25/12/2021

L'Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ús de l'Ajuntament de València ha organitzat la primera edició de la Fira Ocupació València Activa, un fòrum d'ocupació que s'ha celebrat en el Complex Esportiu i Cultural La Petxina, on s'han realitzat quasi 750 entrevistes, i en el qual han participat quasi 400 valencians i valencianes, que han pogut accedir a 85 ofertes laborals d'una trentena d'empreses.

 

“Amb la Fira Ocupació València Activa hem impulsat l'ocupabilitat dels valencians i valencianes en connectar directament a persones desocupades amb empreses que busquen augmentar la seua plantilla. Hem convertit el rebedor del complex La Petxina en una macrosala d'entrevistes prèviament calendaritzdes, en la qual donarem l'oportunitat que es mereix al talent local”, ha apuntat la regidora de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé.

La Fira Ocupació València Activa s'ha dirigit a totes les persones de València i els voltants que es troben en cerca activa d'ocupació o de millora de la seua situació laboral per a connectar-les durant els dos dies de l'esdeveniment amb empreses de la talla Decathlon, Grup Saona, Sesame Lab, Grup Gimeno, Power Electronics, Fermax, Bonatel, Clece, Colisee, Sercoval, Performanze, Binoovo, Criptan, Benestar Familiar, Electrofernández, Grup Avenc, Salesland, Alcion Plàstics, entre altres.

Este esdeveniment, organitzat en dos jornades presencials adaptades a les mesures de prevenció pel Covid-19, ha comptat amb un espai destinat a realitzar entrevistes de treball de 15 minuts amb empreses de la zona. De manera simultània, en la sala d'actes s'ha dut a terme un cicle de conferències sobre claus per a millorar l'ocupabilitat i sobre motivació i actitud en la cerca d'ocupació.

Els perfils demandats per les empreses han sigut molt variats: professionals de la neteja, venedors/as, administratius/as, infermers/as, cuiners/as, operaris/as, professionals de màrqueting, i perfils més tècnics com a programadors, entre molts altres. Igualment, podem trobar ofertes d'ocupació per a perfils júnior o en cerca de pràctiques i altres ofertes per a perfils amb més experiència.

“Les dades de desocupació registrats el mes de novembre són els millors que s'han registrat a la ciutat de València en els últims mesos, en concret, hem reduït l'atur en 5.138 persones. Sense cap dubte, es tracta de bones xifres, la qual cosa indica que anem pel bon camí, però hem de continuar treballant per a generar més i millor ocupació, per això hem organitzat esta primera Fira Ocupació València Activa”, ha remarcat la regidora Bernabé.

Els assistents, durant l'esdeveniment, han gaudit de quatre conferències cada dia amb les quals podran millorar el seu currículum, obtindre pautes per a enfrontar-se a l'entrevista de treball, diferenciar-se amb la seua marca personal i descobrir com poden connectar les seues experiències, tant professionals com personals.

Recursos multimèdia

Pilar Bernabé