S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Prop de 4.000 persones autònomes i pimes de la ciutat rebran més de 300 euros per a compensar la pujada de l'energia

L'Ajuntament ha destinat 1,2 milions d'euros per pal·liar l'efecte de la pujada de l'energia entre persones autònomes i microempreses de la ciutat

• Comerç del centre de la ciutat

14/12/2022

Unes 4.000 persones autònomes i microempreses amb seu a la ciutat de València podran beneficiar-se de les ajudes d'entre 200 i 500 euros que l'Ajuntament de València ha destinat a pal·liar els efectes de la pujada dels costos de l'energia, provocat per la guerra d'Ucraïna.
 

El regidor de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Borja Sanjuán, ha qualificat esta convocatòria com un “èxit”, afirmant, a més, que “el 100% de les persones autònomes i comerços de la ciutat de València que complix amb els requisits descrits en la convocatòria cobrarà l’ajuda”. Tal com ha apuntat Sanjuán “ja hi ha 3.683 empreses beneficiàries que cobraran estes ajudes i 190 a les quals els hem donat un termini per aportar la documentació que els falta. A més hi ha 630 a les quals se'ls ha desestimat la sol·licitud perquè no complixen amb els requisits, però que tenen un termini per a presentar al·legacions”.

El regidor de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics, ha posat l'accent en la “rapidesa“ amb la qual s'han gestionat estes ajudes, “ja que en unes poques setmanes tenim el llistat de les empreses que rebran les ajudes de més de 300 euros”.

“L'objectiu”, ha assenyalat Sanjuán “és utilitzar el pressupost públic, igual que vam fer amb el Pla Resistir, per pal·liar les pèrdues que han patit empreses per causes alienes, de les quals no són culpables”. El regidor també ha afirmat que “no sols volem que no es tanquen persianes, volem que estes empreses continuen generant ocupació tal com ho estan fent des que superarem la pandèmia”.

Les ajudes són compatibles amb subvencions, ajudes, ingressos o recursos procedents d'altres administracions o ens públics o privats nacionals, de la Unió Europea o d'organismes internacionals concedits per a la mateixa finalitat, amb l'únic límit que en total no supere el cost de l'increment del desenvolupament de l'activitat subvencionada a conseqüència del conflicte entre Ucraïna i Rússia.

Recursos multimèdia

Borja Sanjuán