Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Aviatar, la plataforma digital de Lufthansa Technik, obri una nova seu a València de la mà de l'oficina d'Invest in VLC

En els cinc mesos d'activitat de l'Oficina d'Inversions, ha tancat operacions que representen més de 1,5 milions d'inversió a la ciutat i la creació de més de 150 llocs de treball per als pròxims dos anys

• València, es la nova destinació d'Aviatar

20/06/2022

L'Oficina d'Inversions impulsada per l'Ajuntament de València i Cambra València, Invest in VLC, ha acompanyat la companyia alemanya Lufthansa Technik, en el procés de selecció de València com a ciutat destinació de la nova seu d'Aviatar, la seua plataforma digital de productes i servicis.

 

La regidora de Desenvolupament Innovador, Pilar Bernabé, ha explicat que l'Oficina d'Inversions “és una eina clau per a València, per a aconseguir una major promoció econòmica de la nostra ciutat, en oferir un assessorament especialitzat i de qualitat a la inversió nacional i estrangera, simplificant els procediments i reduint les traves administratives, amb el que accelera el procés inversor”. “I gràcies a la magnífica gestió que està realitzant l'equip d'Invest in València, la nostra ciutat està atraient projectes generadors d'oportunitats i ocupació de qualitat”, ha afegit.

Per la seua banda, el president de Cambra València, José Vicente Morata, ha manifestat que “el treball d'este nou servici municipal ha sigut clau perquè la tecnològica alemanya s'instal·le a València”. Cal tindre en compte que l'equip de l'Oficina va donar suport al procés d'implantació, en oferir informació sobre l'ecosistema empresarial i d'innovació de la ciutat, en facilitar informes específics i una agenda de contactes amb els agents rellevants de l'ecosistema valencià (entre els quals es troba València Activa, com a entitat de referència en l'impuls de la innovació econòmica i l'emprenedoria a la ciutat), i en potenciar les visites coworkings i tecnològiques locals. També s'ha facilitat la connexió de la plataforma amb els bressols de talent de la ciutat, les universitats valencianes, Universitat Politècnica, la Ciutat de la Innovació de la Universitat Politècnica i el Parc Científic de la Universitat de València.

Fonts de l'empresa han explicat que van triar València “per les seues universitats capdavanteres i el seu creixent ecosistema d'empreses tecnològiques, i com a lloc ideal per a créixer a nivell internacional. Un escenari tecnològic en alça amb més de 900 empreses de nova creació, múltiples incubadores i esdeveniments comunitaris, que crea oportunitats per a futures col·laboracions”.

Per a la nova seu de València Aviatar, l’empresa busca un equip de 20 persones entre desenvolupadors/es Full-Stack i arquitectes/as de programari amb experiència que estiguen disposats a treballar en un entorn internacional i motivats per la disrupció digital de la indústria de l'aviació. Així mateix, en una fase posterior d'enguany, s'obrirà el procés per a contractar data scientists i llocs júnior en altres disciplines als quals es podrà accedir a través de la seua pàgina web.

Invest in València

Invest in València és un nou servici municipal, impulsat per l'Ajuntament i Cambra València, concebut per a promoure la ciutat com a pol d'inversió i talent, des d'on s'oferirà informació i assessorament als qui vulguen invertir, establir la seua empresa o ampliar-la en el terme municipal de València.

En els seus cinc mesos d'activitat, ha mantingut més de 400 reunions amb socis i potencials inversions, ha contactat 80 potencials inversors, compta amb 31 clients actius, ha aconseguit 6 atraccions d'inversió (2 alemanyes, una francesa, una argentina, una colombiana i una belga) de sectors com a e-commerce, consultoria de transformació digital, logística o Intel·ligència artificial. Estes operacions representen més de 1,5 milions d'inversió a la ciutat i la creació de més de 150 llocs de treball a la ciutat per als pròxims dos anys.

Llançada en 2017, Aviatar és la plataforma independent de productes i servicis digitals desenvolupada per Lufthansa Technik. La plataforma oferix als seus usuaris productes digitals que van des del manteniment predictiu fins al compliment i les solucions automatitzades. AVIATAR combina solucions de gestió de flotes, ciència de dades i experiència en enginyeria per a oferir una àmplia gama de servicis i productes digitals integrats per a aerolínies, empreses de MRO, OEM i arrendadors que s'integren perfectament amb el compliment físic en TechOps i més enllà.

Grup Lufthansa Technik, amb més de 30 subsidiàries i filials, és un dels principals proveïdors de servicis tècnics aeronàutics del món. Certificada internacionalment com a organització de manteniment, producció i disseny, l'empresa compta amb una plantilla de més de 20.000 empleats. La cartera de Lufthansa Technik abasta tota la gama de servicis per a aeronaus comercials i de missions especials/vip, motors, components i trens d'aterratge en les àrees de suport digital a la flota, manteniment, reparació, revisió, modificació, terminació i conversió, així com la fabricació de productes innovadors per a la cabina.