S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L’Ajuntament finalitza la reforma del consultori del Saler

• L'ambulatori del Saler

09/12/2021

La regidora de Pobles de València, Lucía Beamud, ha visitat el consultori mèdic del Saler després de la completa reforma que ha dut a terme l’Ajuntament de València en l’edifici, a l’avinguda dels Pinars número 1. Les obres de millora han comptat amb un pressupost de 13.966,87 euros.

 

La regidora Lucía Beamud ha explicat que “estos treballs de millora eren molt necessaris perquè es tractava d’un edifici construït en 1979 que presentava de manera contínua problemes en la coberta i en part de les seues fusteries, així com impediments en l’accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda. Per això, des de l’Ajuntament de València hem dut endavant treballs de reforma en este consultori que atén molta gent, especialment durant els mesos d’estiu”.

Els treballs han consistit en el tractament i reparació de les humitats en diverses zones de la façana i en l’àrea de consultes mèdiques; la substitució de finestres de fusteria deteriorades i vidres, per tal de garantir el confort i com a mesura d’impuls de l’eficiència i de l’estalvi energètic; la substitució de les aixetes que presentaven oxidacions; l’eliminació del llindar de la porta d’accés a l’edifici per a la seua adequació a la normativa d’accessibilitat, a més de pintura interior en general.

“Amb estes intervencions millorem de manera molt significativa les instal·lacions mèdiques per als habitants del poble del Saler. Avancem en la tasca de dotar els nostres pobles d’espais de qualitat i a l’altura del que mereixen els veïns i veïnes. Des del govern de Joan Ribó ho tenim ben clar, si la ciutadania dels pobles de València paga els mateixos impostos, també té dret a rebre la mateixa qualitat en els servicis que el consistori presta”, ha destacat la regidora Lucía Beamud.

L’import de la intervenció s’ha sufragat amb una subvenció de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública per a la intervenció arquitectònica en locals destinats a la prestació d’assistència sanitària per part de la conselleria, en municipis de la Comunitat Valenciana, que solicità la regidoria de Pobles de València.