S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L’alcalde fa una crida al seguiment estricte de les normes sanitàries davant l’increment de casos de covid en la ciutat

Joan Ribó assenyala que estem en un moment “delicat”

• Campanya de vacunació contra la covid-19

02/07/2021

L’alcalde, Joan Ribó, ha fet una crida a la “responsabilitat” davant “l’augment molt important de casos de covid que està experimentant la Comunitat i la ciutat de València”. Ribó ha demanat un “seguiment estricte de les normes i recomanacions marcades per la Conselleria de Sanitat perquè estem en un moment delicat”.

 

L’alcalde ha assenyalat que este moment “delicat” es produeix davant “l’augment, molt important, de casos que està experimentant la Comunitat i la ciutat de València”. Per a Ribó, “estem en un moment en què no podem trencar tots els esforços que hem fet durant tant de temps” en referència a la prudència demostrada per la ciutadania, comerços, botigues i empreses durant l’últim any i mig.

Joan Ribó valora que, a l’inici del mes de juliol, comença el període de vacances, que enguany coincideix amb un relaxament de les mesures restrictives, un increment de la mobilitat i “estem en un moment en el qual van a vindre moltes persones de vacances”.

Per això, Ribó sol·licita “màxima responsabilitat i un seguiment estricte de les normes i les recomanacions sanitàries”. L’alcalde també s’ha referit a la campanya de vacunació, que “continua en marxa i que està demostrant la seua eficàcia” però que encara “estem lluny d’arribar a la vacunació completa de la població”. Ribó ha fet una especial incidència a demanar “l’esforç de tots i totes i, molt especialment, dels que encara no estan vacunats, i que han de continuar mostrant la seua responsabilitat personal i social”.

Recursos multimèdia

Joan Ribó